Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ο Μητσοτάκης διεθνοποιεί τις απειλές Πολάκη για φυλακίσεις

Με tweet στα αγγλικά διεθνοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις απειλές που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή, πως για να εκλεγεί ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βάλει μερικούς στη φυλακή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να συναντηθεί την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να θέσει το θέμα των απειλών από τον Παύλο Πολάκη περί φυλακίσεων.

Στο tweet του, το πρωί της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «αγαπημένο υπουργό του Τσίπρα» και σημειώνει πως απείλησε να βάλει στη φυλακή πολιτικούς τους αντιπάλους.

«Ο αγαπημένος υπουργός του Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές μόνο αν η κυβέρνηση βάλει στη φυλακή κάποιους από τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται! Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία. Θα αφορούν στο να εναντιωθούμε για τις βασικές μας αξίες» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Tsipras’ favorite Minister said that SYRIZA could win the elections if only the government puts some of their political opponents in jail. Nea Demokratia will not be intimidated! The next elections will not just be about the economy. But also about standing up for our core values

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή», είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή (14.10.2018).

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα έβαλε και με τη Δικαιοσύνη, λέγοντας πως υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών!«Η Δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα», τόνισε ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, τόνισε πως στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ