Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Πρώτα ο Άρης, μετά οι «32» στο Europa League για ΠΑΟΚ

Αντίστροφα για την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους μετρούν στον ΠΑΟΚ, καθώς από αύριο θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τους αγώνες με Άρη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και με Βίντι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποτελεί η αναμέτρηση με τον «κίτρινο» συμπολίτη, ώστε να διευρύνει το νικηφόρο σερί στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Σίγουρα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν πως τα παιχνίδια με τη Βίντι θα δώσουν τη… μισή πρόκριση στην ομάδα για την επόμενη φάση του Europa League, αλλά πρέπει να προσέξουν το παιχνίδι με τον Άρη και μετά να κοιτάξουν τα ματς με τους Ούγγρους στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη ο Πρίγιοβιτς και ο Τόσκα μετά το παιχνίδι Ρουμανία – Σερβία στο Βουκουρέστι, ενώ υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών έχουν ο οι Πέλκας, Καρέλης και Πασχαλάκης. Ταυτόχρονα, ο Λημνιός παίζει σήμερα με την Ελπίδων στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ