Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ηλικιωμένος σκότωσε την σύζυγό του γιατί τον ζήλευε λόγω… social media

Ένας 85χρονος σκότωσε την 76χρονη σύζυγό του στην Κωνσταντινούπολη μετά από καβγά γιατί τον ζήλευε για τις αναρτήσεις του στα social media.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερία Sabah, στις 19 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας, που αναφέρεται ως Bilal A. σκότωσε τη γυναίκα του Esma A. με την οποία ήταν παντρεμένος για 50 χρόνια.

Το ζευγάρι ζούσε στη Γερμανία, όμως επισκέφθηκε για διακοπές την Κωνσταντινούπολη την προηγούμενη βδομάδα. Το ζευγάρι δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και οι συγγενείς τους ανησύχησα. Έτσι πήγαν στο σπίτι όπου έμεναν και τους βρήκαν αιμόφυρτους.

Η γυναίκα, που είχε μαχαιρωθεί στην καρδιά, πέθανε στο νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγός της, που μετά τη δολοφονία προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, διασώθηκε από τους γιατρούς. Ο 85χρονος, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη σύζυγό του επειδή ζήλευε για την δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Νόμιζε ότι επικοινωνούσα με κάποιον στα social media. Τσακωθήκαμε. Μου είπε να φύγω από το σπίτι επειδή δεν με εμπιστευόταν πια. Ήταν ο τελευταίος μας καβγάς», φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς, που διεξάγουν έρευνα για τη δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ