Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Σε κλινική αποκατάστασης η Katie Price!

Δύσκολες ώρες για την διάσημη τηλεπερσόνα που αναγκάστηκε να μπει σε κλινική αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο μετατραυματικού στρες, από το οποίο πάσχει. Ο λόγος για την Katie Price, που μετά τις καταχρήσεις και το ξέφρενο πάρτι στη Μαγιόρκα, όπου τραγουδούσε μεθυσμένη «αγαπώ την κόκα», αναγκάστηκε να μπει σε κλινική αποκατάστασης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «ΟΚ!» μάλιστα η επίσημη αιτιολογία για την έναρξη του προγράμματος αποκατάστασης είναι το σύνδρομο μετατραυματικού στρες, αν και οι φήμες λένε πως ο εθισμός στο αλκοόλ και τις ουσίες την οδήγησαν ως την κλινική «The Priory», όπου και θα ακολουθήσει 28 ημερών πρόγραμμα αποκατάστασης.



Η αλήθεια είναι πως το 40χρονο μοντέλο –και μητέρα πέντε παιδιών- πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες, αγχώνοντας ιδιαίτερα την οικογένειά της. Το περιβάλλον της και η ίδια πάντως αναφέρουν πως η «χαοτική» συμπεριφορά της οφείλεται στο στρες που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας του προβλήματος υγείας της μητέρας της, που πάσχει από καρκίνο, αλλά και της απουσίας των δυο παιδιών της, που ζουν πια με τον πατέρα τους Peter Andre!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ