Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγκυος όταν πέθανε;

Έχουν περάσει 21 χρόνια από την ημέρα που «η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού» άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα.
Στις 31 Αυγούστου του 1997 η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέρασε στην αιωνιότητα αλλά μέχρι σήμερα υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της και ένα από αυτά είναι αν περίμενε παιδί από τον τελευταίο σύντροφό της, τον αιγυπτιακής καταγωγής επιχειρηματία Ντόντι Αλ Φαγέντ, που χάθηκε μαζί της στο μοιραίο τροχαίο στο Παρίσι.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, πατέρας του Ντόντι, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως η μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι λίγες ημέρες πριν τον τραγικό της θάνατο, του είχε εκμυστηρευτεί σε τηλεφωνική επικοινωνία πως περίμενε το παιδί του αγαπημένου της. Επίσης, το 2007 ένας Γάλλος δημοσιογράφος μετά από έρευνα υποστήριξε πως ήταν «σχεδόν βέβαιο» ότι η πριγκίπισσα ήταν έγκυος 9 ή 10 εβδομάδων όταν έχασε τη ζωή της μαζί με τον σύντροφό της.

Ο Ρίτσαρντ Σέφερντ, ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό της πριγκίπισσας προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η αιτία θανάτου, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο βρετανικό Τύπο και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα έγκυο στο τρίτο της παιδί πριν τον θάνατό της.

Ο 65χρονος επιστήμονας, που διενήργησε για δεύτερη φορά νεκροψία - νεκροτομή στη σορό, όταν η σορός επέστρεψε στη Βρετανία από νοσοκομείο του Παρισιού, ανέφερε πως θαυμαστές της πριγκίπισσα τον ρωτούν κατά καιρούς «αν εκείνη ήταν όμορφη», «αν έδειχνε γαλήνια» ή «αν ήταν έγκυος». Σε αυτό το τελευταίο ερώτημα ο Βρετανός γιατρός έδωσε την απάντηση μετά από δύο δεκαετίες σιωπής.

«Ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αλλά μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;», δήλωσε ο Σέφερντ. Εκτός από την σιβυλλική απάντηση για την εγκυμοσύνη της αξέχαστης πριγκίπισσας ο Σέφερντ τόνισε πως εκείνη θα ζούσε και θα ήταν παρούσα στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, αν την ημέρα του τραγικού τροχαίου φορούσε ζώνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ