Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Κατέληξε στο νοσοκομείο επειδή έφαγε υπερβολικά πολλά καυτερά γαριδάκια

Για έναν απίθανο λόγο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γνωστός ράπερ Λιλ Ζαν. Δεν ήταν ούτε τα ναρκωτικά, ούτε το αλκοόλ η αιτία που ο 22χρονος νοσηλεύτηκε, αλλά η υπερβολική ποσότητα από καυτερά γαριδάκια που κατανάλωσε!

«Ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν οφείλεται σε κάποιο ναρκωτικό, αλλά υποθέτω ότι έφαγα πάρα πολλά καυτερά Cheetos», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram o Αμερικανός ράπερ προσθέτοντας: «Υποθέτω πως κάτι έσχισε το στομάχι μου καθώς ξέρασα λίγο αίμα».


Μιλώντας στη NY Post ο γαστρεντερολόγος, Δρ. Έντουαρντ Γκόλντμπεργκ, τόνισε πως η υπερβολική κατανάλωση καυτερών τροφίμων μπορεί να προκαλέσει γαστρίτιδα, αυτό δηλαδή που συνέβη και στην περίπτωση του νεαρού ράπερ.

«Οποιοσδήποτε ερεθισμός μπορεί να προκαλέσει γαστρίτιδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γαστρεντερολόγος για να προσθέσει: «Το να ρίχνουμε την ευθύνη σε αυτό το προϊόν είναι λίγο τραβηγμένο. Ναι, μπορεί να προκληθεί ερεθισμός από το συγκεκριμένο. Αλλά χωρίς να γνωρίζω τι άλλο συμβαίνει... Χωρίς να το ξέρω αυτό, μου είναι αρκετά δύσκολο να κατηγορήσω γι' αυτό τα Cheetos».

Άλλοι παράγοντες που προκαλούν γαστρίτιδα ή την επιδεινώνουν είναι το αλκοόλ και η νικοτίνη, ανέφερε ο Δρ. Έντουαρντ Γκόλντμπεργκ για να προσθέσει πως οποιαδήποτε κι αν ήταν η αιτία του προβλήματος, ο Λιλ Ζαν καλά έκανε και το έλεγξε γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις το αίμα στον εμετό μπορεί να είναι ένδειξη για πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ