Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Το καστ του «Επιστροφή στο μέλλον» ξανά μαζί

Η κλασσική σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας του Robert Zemeckis θα δώσει το «στίγμα» της στον τρίτο κύκλο του «Stranger Things».

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από την τρίτη ταινία της σειράς «Επιστροφή στο μέλλον», αλλά το ενδιαφέρον για το franchise παραμένει δυνατό. Μπορεί ένα σίκουελ να φαντάζει αδύνατο – καθώς το έχει αποκλείσει ο ίδιος ο Robert Zemeckis – αλλά οι φαν της σειράς επιστημονικής φαντασίας θα βρουν μια δόση νοσταλγίας στον τρίτο κύκλο του «Stranger Things».

Μετά τους «Ghostbusters», το «Stranger Things» θα «εμπνευστεί» από την «Επιστροφή στο μέλλον».

Μπορεί η σειρά να καθυστερεί, αλλά οι θαυμαστές της «Επιστροφής στο μέλλον» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και μιλήσουν με τους πρωταγωνιστές της κλασσικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας, στο πρόσφατα φεστιβάλ Fan Expo που πραγματοποιήθηκε στην Βοστόνη. Εκεί εμφανίστηκαν ο Michael J. Fox, ο Tom Wilson, ο Christopher Lloyd και η Lea Thompson (δηλαδή ο Marty McFly, ο Biff Tannen, ο Doc Brown και η Lorraine McFly), οι οποίοι μοιράστηκαν φωτογραφίες από το reunion τους μέσω των προφίλ τους στο Instagram.

Ο Fox σχολίασε στην ανάρτηση του ότι «επέστρεψε στο 2018» και πως «ακόμα και ο Biff τα κατάφερε», ενώ η Thompson έγραψε πως «τέσσερις φίλοι μόλις επέστρεψαν από το μέλλον». Ο Wilson από την πλευρά του δήλωσε έκπληκτος που πραγματοποιήθηκε το reunion. Ο μόνος ουσιαστικά που έλειπε από την παρέα ήταν ο Crispin Glover, ο οποίος είχε υποδυθεί τον πατέρα του Marty McFly στις ταινίες.

Μετά τις τρεις ταινίες που κυκλοφόρησαν το 1985, το 1989 και το 1990, οι περιπέτειες του Marty McFly και του Doc Brown στον χρόνο συνεχίστηκαν το 1991 σε μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων στο δίκτυο CBS, η οποία όμως κράτησε μόλις μια σεζόν. Παράλληλα με τα κόμικ και βιβλία βασισμένα στους ήρωες των ταινιών κυκλοφόρησαν μια σειρά από βιντεοπαιχνίδια, ενώ το 2014 κυκλοφόρησαν φήμες για ένα μιούζικαλ από τους Alan Silvestri και Glen Ballard. Η παράσταση ήταν σχεδιασμένη να κάνε το ντεμπούτο της 2015, την χρονιά που οι κεντρικοί ήρωες ταξιδεύουν στο μέλλον στην δεύτερη ταινία της σειράς, αλλά τελικά τα σχέδια εγκαταλείφθηκαν λόγω «δημιουργικών διαφορών» του Zemeckis με τον σκηνοθέτη Jamie Lloyd.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ