Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Νέο όνοµα για το Epsilon

Τα «βαφτίσια» του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη µε το νέο όνοµα που θα αντικαταστήσει το Epsilon αναµένονται τις αµέσως επόµενες εβδοµάδες, καθώς οι νοµικοί σύµβουλοι του τηλεοπτικού σταθµού έχουν πλέον στα χέρια τους τη «µικρή λίστα» στην οποία κατέληξαν τα επιτελικά στελέχη.

Η απόφαση για την αλλαγή ονόµατος έχει ληφθεί εδώ και τουλάχιστον δύο µήνες και στο διάστηµα αυτό υπήρξαν αρκετές προτάσεις, κάποιες από τις οποίες εξετάζεται πλέον αν έχουν κατοχυρωθεί νοµικά από εταιρείες ή άλλους φορείς, έτσι ώστε να υπάρξει η τελική απόφαση ανάµεσα σε όσα ονόµατα είναι διαθέσιµα.

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν τα «δοκιµαστικά» υπό την επίβλεψη του διευθυντή ειδήσεων και ενηµέρωσης, ∆ηµήτρη Μιχαλέλη, για πρόσωπα τα οποία εργάζονται ήδη στην εφηµερίδα «Εθνος» του οµίλου, αλλά δεν έχουν προηγούµενη τηλεοπτική εµπειρία. Οσα από αυτά κριθεί ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τηλεόρασης θα προστεθούν στο δηµοσιογραφικό δυναµικό του σταθµού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχουν ανεπίσηµες συµφωνίες µε ρεπόρτερ του «Εθνους» που έχουν προϋπηρεσία στην τηλεόραση, όπως για παράδειγµα η έµπειρη δικαστική συντάκτρια Σοφία Φασουλάκη, η οποία προέρχεται από το MEGA. Ταυτόχρονα µε τα δοκιµαστικά, αυτές τις µέρες έχει ξεκινήσει και η συζήτηση για την ανανέωση των συµβάσεων όσων ήδη εργάζονται στο κανάλι, τουλάχιστον για το διάστηµα µέχρι το νέο ξεκίνηµα, πιθανότατα µέσα στον Σεπτέµβριο.

Στο θέµα του προσώπου που θα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενδεχοµένως να υπάρξουν εξελίξεις µέσα στην επόµενη εβδοµάδα, ενώ το όνοµα το οποίο ακούγεται εντόνως το τελευταίο διάστηµα είναι αυτό της Μαρίας Χούκλη, χωρίς να αποκλείεται η «έκπληξη» από κάποιον δηµοσιογράφο -άνδρα ή γυναίκααπό τη νεότερη γενιά.

Ωστόσο, ο αντίλογος είναι πως σε µία χρονιά µε τέσσερις εκλογικές αναµετρήσεις, ο σταθµός δεν µπορεί να µην έχει κάποιο απολύτως έµπειρο πρόσωπο στο κεντρικό του δελτίο. Ο Σωτήρης ∆ανέζης θεωρείται πιθανόν να αναλάβει κάποια εκποµπή, ενώ έχει συµφωνήσει ήδη ο Γιώργος Αυγερόπουλος.

Ενα ακόµα όνοµα που ακούστηκε τις προηγούµενες ηµέρες ήταν και αυτό της Αννας Μπουσδούκου, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης δεν έχει ακόµα ανακοινωθεί επίσηµα ότι θα συνεργαστεί µε το κανάλι. Πάντως, ο ειδησεογραφικός τοµέας του καναλιού θα συνεχίσει να τρέχει σε κανονικούς ρυθµούς τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο.

Τα δελτία ειδήσεων µε την Αµαλία Κάτζου από ∆ευτέρα έως Παρασκευή (και µέχρι τα τέλη Σεπτεµβρίου) και τον Βασίλη Τσεκούρα τα Σαββατοκύριακα.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο παίρνει τη σκυτάλη από τη Φαίη Μαυραγάνη ο Βαγγέλης Γιακουµής µαζί µε τη ∆έσποινα Βλεπάκη και την Ανθή Βούλγαρη, που θα συνεχίσουν όλο το καλοκαίρι προκειµένου να µη βγει το κανάλι από τον ανταγωνισµό της ενηµέρωσης το συγκεκριµένο διάστηµα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ