Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ποδοσφαιρική "βόμβα" από τον Κούγια - Ποια ομάδα αναλαμβάνει

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, ρίχνοντας… βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Λάρισας βρέθηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ιωνικού, όπου και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου, για να τον πάρει υπό την κατοχή του. Λίγο αργότερα οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν με σχετική ανακοίνωση:

"Tο πρώτο βήμα έγινε απόψε στη γενική συνέλευση. Όσοι νόμιζαν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα εξαφανιζόταν στα αζήτητα του τοπικού ατύχησαν. Με όλο το σέβασμο,ανακοινώνω το όνομα του ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ως Πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Καλώς όρισες Αλέξη στη Νίκαια στην πόλη που θα σε λατρέψει ώς Σωτήρα της αγαπημένης μας ομάδας!

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο και μαζί σαν οικογένεια με όραμα και στόχους θα πάνε την ομάδα εκεί που ανήκει.

Ο Πρόεδρος του ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ"

Ήδη, έχει τεθεί επί τάπητος και η… επόμενη μέρα γύρω από τον σχεδιασμό της ομάδας του χρόνου.

Λέγεται πως το ρόστερ θα πλαισιωθεί με αρκετούς δανεικούς από την ΑΕΛ, ενώ φημολογείται πως έχει ήδη βρεθεί ο… εκλεκτός για τη θέση του πάγκου στο πρόσωπο του Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο ίδιος ο κ. Κούγιας μιλώντας στο sport24.gr είπε: "Είναι γνωστό ότι είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, την οποία δεν επιθυμώ με τίποτα να πουλήσω. Όμως χρειαζόμουν μια ομάδα στην Αθήνα, αλλά όχι μια οποιαδήποτε ομάδα. Ήθελα μια ομάδα με κόσμο και γήπεδα, ώστε να μπορώ να συνδέσω αυτές τις δυο ομάδες.

Ήδη θα φύγουν αρκετοί παίκτες από την ΑΕΛ και θα κατέβουν στον Ιωνικό. Θα φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας ώστε ο Ιωνικός να βρει το δικό του δρόμο. Πρόεδρος θα είναι ο γιος μου ο Χρήστος. Θα είναι μάλιστα ο νεότερος πρόεδρος στην Ελλάδα. Είναι 16 ετών και πάει Β' Λυκείου στο Κολέγιο Αθηνών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ