Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Καθρέφτης υψηλής τεχνολογίας δείχνει αν είμαστε όμορφοι και υγιείς

Εντοπίζει τις ατέλειες, τις ύποπτες ελιές και όσα σημάδια χρειάζονται προσοχή – Κυκλοφορεί ήδη στην αμερικανική αγορά

Υπάρχει καθρέφτης που δείχνει όχι μόνο αν είμαστε όμορφοι αλλά κι αν είμαστε καλά στην υγεία μας.

Ο καθρέφτης υψηλής τεχνολογίας που εντοπίζει τις ατέλειες, τις ύποπτες ελιές, τα σπυράκια που χρειάζονται προσοχή, ακόμη και τους πόρους του δέρματος - αν είναι ανοικτοί ή κλειστοί- κυκλοφορεί ήδη στην αμερικανική αγορά.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», ο καθρέφτης τελευταίας τεχνολογίας, είναι εξοπλισμένος με μία κάμερα και συνδεδεμένος με το Ιντερνέτ.

Εφόσον «σαρώσει» το πρόσωπο, μπορεί να δώσει συμβουλές από καλύτερες κρέμες μέχρι περισσότερο ύπνο.

Ο καθρέφτης «HiMirror Mini» μας ενημερώνει αν χρειαζόμαστε περισσότερη ξεκούραση εφόσον για παράδειγμα εντοπίσει μαύρους κύκλους και γενικότερα κουρασμένα μάτια.Επιπλέον, μας προτείνει το καλύτερο καλυπτικό ματιών.

Η εταιρεία υψηλής κοσμητικής HiMirror παρουσίασε χτες το δημιούργημά της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Λος Άντζελες.

«Αξιολογεί τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, την επιδερμίδα, τους μαύρους κύκλους, και τους πόρους και δίνει συμβουλές για καλύτερο δέρμα. Η τιμή του είναι 119 δολάρια. Οι χρήστες θα μπορούν με την βοήθεια του να έχουν μία πρώτη εκτίμηση των προβλημάτων στο πρόσωπό τους.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε αυτό το νέο, καινοτόμο μοντέλο στην BeautyCon LA», δήλωσε ο Σίμον Σιν, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου «New Kinpo Group» με έδρα την Ταϊπέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ