Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Πιερία: Η «αγρότισσα» και τα ροζ μυστικά της – Η βιτρίνα, το μεγάλο κόλπο και η αποκάλυψη της αλήθειας!

Οι αποκαλύψεις έγιναν θέμα συζήτησης στην Πιερία και όχι μόνο. Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης πίστευε ότι είχε βρει το τέλειο κόλπο...

Πρόκειται για μία 45χρονη Ελληνίδα που όπως αποκαλύφθηκε ήταν η εγκέφαλος ενός κυκλώματος μαστροπείας, που έκλεινε στους πελάτες του ραντεβού με καλλίγραμμες αλλοδαπές σε δωμάτια ξενοδοχείων, σε ένα διαμέρισμα και στον χώρο ενός καταστήματος στην Πιερία!

Η 45χρονη ήθελε να ξεπλένει τα χρήματα που έβγαζε και σκέφτηκε το κόλπο. Πλήρωνε έναν 47χρονο αγρότη για να την εμφανίζει στην φορολογική του δήλωση ως εργαζόμενη στο αγρόκτημά του και έτσι μπορούσε να δικαιολογεί ένα μέρος τουλάχιστον από τα χρήματα που κέρδιζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατασχέθηκαν 7.825 ευρώ στο σπίτι της και σε αυτά των άμεσων συνεργών της, τριών Ελλήνων ηλικίας 59, 55 και 37 χρόνων. Τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση συμμορίας, μαστροπεία, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατά περίπτωση.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται άλλοι πέντε Έλληνες ηλικίας 41 ως 62 χρόνων, που μετέφεραν τις αλλοδαπές στα ραντεβού για την ερωτική συνεύρεση. Από τα έξι κινητά και το μπλοκ σημειώσεων με τα ραντεβού που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που εκδίδονταν με αμοιβή και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Μπλεγμένος φυσικά στην υπόθεση και ο αγρότης που δέχτηκε να κάνει το χατίρι στην 45χρονη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ