Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Τέλος καλό, όλα καλά με την περιπέτεια υγείας του Μανώλη Μητσιά

Τέλος καλό, όλα καλά με την περιπέτεια υγείας του Μανώλη Μητσιά. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης χρειάστηκε να ακυρώσει ξαφνικά τις προγραμματισμένες συναυλίες του, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην καρδιά του και το Σάββατο μπήκε στο χειρουργείο για μπαϊπάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιδιωτικού νοσοκομείου των βορείων προαστίων όπου έγινε η επέμβαση, όλα πήγαν καλά και πλέον ο καλλιτέχνης αναρρώνει. «Ο Μανώλης Μητσιάς υπεβλήθη σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη Ο καρδιοχειρουργός Στρατής Παττακός(μπαϊπάς) στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ από την ομάδα του διευθυντή καρδιοχειρουργού Στρατή Παττακού. Η εγχείρηση υπήρξε επιτυχής και η ανάρρωσή του προβλέπεται ομαλή» ανέφερε το λιτό ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες το νοσοκομείο.

Το γεγονός της ομαλής ανάρρωσής του επιβεβαίωσε και ο γιος του σπουδαίου καλλιτέχνη Μιλτιάδης Μητσιάς, ο οποίος δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του πατέρα του, όπως προφανώς και η μητέρα του και σύζυγος του ασθενούς Λίτσα Μητσιά.

«Ολα εξελίσσονται ομαλά και ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παττακό και την ομάδα του, που επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο» σχολίασε ο Μητσιάς τζούνιορ, ο οποίος είναι επίκουρος καθηγητής Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης και το καμάρι του μπαμπά του.

Ευχή όλων μας είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης να έχει ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στις συναυλίες του, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ημέρα που βγήκε στο τραγούδι και μάγεψε με τη φωνή του.

Οι συναυλίες, ωστόσο, που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα δεν θα διεξαχθούν για ευνόητους λόγους. Ενδεικτικά, αναφέρουμε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή το Φεστιβάλ Μεθάνων, όπου ο Μανώλης Μητσιάς θα εμφανιζόταν στις αρχές Αυγούστου: «Λόγοι υγείας του Μανώλη Μητσιά καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας του το Σάββατο 4 Αυγούστου, στο 1ο Φεστιβάλ Μεθάνων, και στη θέση της θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση. Η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον κύριο Μητσιά και θα τον περιμένει με χαρά στα Μέθανα του χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ