Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Στο Δρομοκαΐτειο, αντί για το δικαστήριο, η 55χρονη που χαράκωνε μωρά

Στο Δρομοκαΐτειο για ψυχιατρικές εξετάσεις οδηγήθηκε, ύστερα από εισαγγελική εντολή, η 55χρονη γυναίκα  από τα Άνω Λιόσια, που χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα της Αττικής

Σύμφωνα με πληροφορίες η 55χρονη βρίσκεται ήδη εκεί και εξετάζεται από γιατρούς.

Η δίκη της, που ήταν προγραμματισμένη για τις 12.00 μ.μ., δεν πρόκειται να διεξαχθεί (σ.σ. μέχρι χθες, εξάλλου, δεν είχε δικηγόρο), καθώς οι γιατροί του ψυχιατρείου έκριναν ότι η γυναίκα πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλεία.

Μάλιστα υπάρχουν πολλές καταγγελίες για τη συμπεριφορά της 55χρονης από τους γείτονές της γυναίκας.

Η 55χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και γειτόνων, είχε επιδείξει προβλήματα συμπεριφοράς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει εναντίον της πολλές μηνύσεις από τη γειτονιά στο παρελθόν. Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν για τη συμπεριφοράς της πως τους απειλούσε με κατάρες, έσκαβε λάκκους, ενώ η ίδια ισχυριζόταν πως έκανε και τελετές μαύρης μαγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε στην αστυνομία ότι μόνο χάιδευε τα μωρά και επ' ουδενί δεν τα πλήγωνε. Προτίθεται, μάλιστα, να μηνύσει τους γονείς που την κατήγγειλαν.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για μια μητέρα ανήλικων παιδιών, η οποία αναγνωρίστηκε να κάνει χαρακιές με τα νύχια της αλλά και να χτυπάει βρέφη τα οποία πλησίαζε φιλικά σε ένα πρώτο στάδιο και μετά τους έκανε επιθέσεις, μέσα σε εμπορικά καταστήματα. Εως σήμερα έχουν καταθέσει συνολικά πάνω από πέντε γονείς. Oι αστυνομικοί την εντόπισαν με τη βοήθεια υπαλλήλων ιδιωτικής φύλαξης εμπορικού καταστήματος στο οποίο σύχναζε και κατά τη διάρκεια της προσαγωγής της η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί.

«Σας παρακαλώ, δεν έχω κάνει τίποτα. Αδικα κατηγορούμαι. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Εχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Εχω παιδιά και τα αγαπώ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ενόχλησα ποτέ κανένα από τα παιδάκια», υποστήριξε η ίδια χθες ενώπιον του δικαστηρίου, αρνούμενη τις κατηγορίες και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό της πίσω από μια πετσέτα. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι».

Η 55χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής σε βαθμό πλημμελήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ