Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

4 tips για πιο πλούσιες και όμορφες βλεφαρίδες

Θέλεις πιο έντονο βλέμμα; Το μυστικό είναι στις πλούσιες βλεφαρίδες. Και αυτά είναι τα μυστικά τους
-Ενυδάτωσε και προστάτευσε τις βλεφαρίδες σου από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες αλλά και από τα χημικά που περιέχονται στα προϊόντα μακιγιάζ, απλώνοντας πάνω τους με ένα καθαρό βουρτσάκι (από παλιά μάσκαρα) ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας.

-Αν θέλεις πιο πλούσιες βλεφαρίδες, φρόντισε η διατροφή σου να περιέχει περισσότερη βιταμίνη Ε (μπορείς να τη βρεις μεταξύ άλλων στο ελαιόλαδο και στους ξηρούς καρπούς) και βιοτίνη (τα αβγά, το συκώτι και το αβοκάντο είναι μερικές καλές πηγές).

-Αν οι βλεφαρίδες σου έχουν την τάση να «κοιτάνε» προς τα κάτω, ή αν απλώς θέλεις να είναι πιο εντυπωσιακές, δοκίμασε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα. Θα μεταμορφώσει το βλέμμα σου! Για να το χρησιμοποιήσεις ακόμα πιο αποτελεσματικά, ζέστανέ το με το πιστολάκι των μαλλιών για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη χρήση. Έτσι, οι βλεφαρίδες θα μείνουν γυρισμένες για περισσότερη ώρα.

-Διάλεξε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι που αφενός να είναι απαλό και ενυδατικό και αφετέρου να αφαιρεί καλά τη μάσκαρα. Διαφορετικά, είναι σίγουρο ότι θα τρίβεις τις βλεφαρίδες σου προκειμένου να αφαιρέσεις τη μάσκαρα, κάτι που τις ταλαιπωρεί αφάνταστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ