Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Πρόταση γάμου σε πτήση πάνω από τη Σελήνη από το 2022

Πρόταση γάμου με πτήση πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης και υπό τους ήχους του “Fly me to the Moon» θα μπορούν να κάνουν στην γυναίκα της ζωής τους όσοι το επιθυμούν από τον Μάρτιο του 2022.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να καταβάλουν το ποσό των…125 εκατομμυρίων ευρώ, αφού τόσο κοστολογεί το χαρμόσυνο event το γραφείο που αναλαμβάνει να υλοποιήσει την πρωτότυπη πρόταση γάμου.

Πρόκειται για το γαλλικό πρακτορείο ApoteoSurprise, το οποίο εξειδικεύεται στην οργάνωση εκκεντρικών προτάσεων για ρομαντικούς πελάτες.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του γραφείου και μηχανικός Nicolas Garreau, η διαστημική πτήση θα διαρκεί μία εβδομάδα και θα πραγματοποιείται μέσω κάψουλας που θα επιτρέπει στους δύο εραστές να ταξιδέψουν μόνοι.

Ο ίδιος τονίζει ότι χρειάζεται τουλάχιστον πεντάμηνη προετοιμασία για την πρόταση η οποία θα περιλαμβάνει: Τεχνική εκπαίδευση και σωματική προπόνηση για 12 εβδομάδες, απογείωση από το διαστημικό κέντρο Kennedy στο Ακρωτήρι Κανάβεραλ της Φλόριντα, μετάδοση μουσικής στα αυτιά των δύο διαστημικών τουριστών, άφιξη στην σεληνιακή τροχιά και ταξίδι επιστροφής.

Η πορεία της κάψουλας, όπως επισημαίνεται, θα είναι παρόμοια με αυτήν την μυθικής αποστολής Apollo 8 του 1968 ενώ η κάψουλα, «που θα φτάσει τα 38000 χλμ/ώρα θα είναι εξοπλισμένη με οκτώ κάμερες για να απαθανατίσει την θεαματική είσοδο του ζευγαριού στην ιστορία της διαστημικής και ερωτικής κατάκτησης». Ο τελικός στόχος για το πρακτορείο του Παρισιού είναι, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί του «η σκηνοθεσία της πιο τρελής και εκπληκτικής πρότασης γάμου και της πιο εντυπωσιακής των τελευταίων 13.800 εκατομμυρίων χρόνων». Πόσοι θα ανταποκριθούν στα επιχειρηματικά του πλάνα μένει να διαπιστωθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ