Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Εθελοντική Αιμοδοσία από τους Ρόταρυ

Η 2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ και οι Ροταριανοί Όμιλοι Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, του Γενικού Νοσοκομείου Παπανικολάου και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, οργανώνουν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την  Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018
Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 π.μ. έως τις 2 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της κεντρικής Νότιας Πύλης της ΔΕΘ (απέναντι από τη ΧΑΝΘ) με τίτλο «Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς – Πολιτισμός σημαίνει αλληλεγγύη» και με στόχο την δημιουργία Τράπεζας Αίματος αλλά κυρίως και για την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όχι μόνον ροταρακτόρων και ροταριανών, αλλά και όλων των συμπολιτών μας.

Υπεύθυνος του προγράμματος Εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Αιμοδοσίας της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ και πρ. πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Θεσσαλονίκης, ιατρός Αριστοτέλης Αποστολίδης (τηλεφ. 6944 500197) και αρμόδιος για τα επικοινωνιακά θέματα, είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Εικόνας της Περιφέρειας Ντίνος Κωστόπουλος.

Η Τράπεζα Αίματος της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ είναι νόμιμα πιστοποιημένη από το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών με αριθ. 14410 και λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα και τους κανόνες υγιεινής που ορίζονται από το Νόμο.

Το σύνθημα της φετινής χρονιάς για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι «Να είσαι εκεί για τον άλλο – Δώσε Αίμα – Μοιράσου ζωή» και την προσεχή διοργάνωση της Θεσσαλονίκης στις 4 Ιουλίου υποστηρίζουν οι, ΔΕΘ HELEXPO. ERGO Ασφαλιστική, ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, η βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, η Γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ και τα σουπερ-μάρκετς ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ