Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ήταν οι πρώτοι διδάξαντες όταν πρωταγωνιστούσαν σε επεισόδια τότε που ήταν στην αντιπολίτευση

Σαν χθες θυμόμαστε τις κάθε είδους επιθέσεις «ενεργών πολιτών»,από ομάδες που συγκροτούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, την εποχή που βρισκόταν στην αντιπολίτευση και έκαναν κάθε είδους επίθεση σε υπουργούς και άλλους πολιτικούς, στις παρελάσεις, μέχρι και στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Από τη δράση των ομάδων αυτών θυμόμαστε συγκεκριμένα πρόσωπα που τότε πρωταγωνιστούσαν στις επιθέσεις αυτές, που δεν ήταν μόνο λεκτικές, αλλά έπεφτε ξύλο, όπως έπεφταν και αυγά, ντομάτες και άλλα κηπευτικά!

Τώρα που οι επιθέσεις αυτές, γίνονται σε βάρος των ίδιων των ΣΥΡΙΖΑίων που τότε πρωταγωνιστούσαν, δεν τους αρέσει και όπως δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής για την επίθεση σε βάρος του, πρόκειται για «δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες, από πολίτες σε Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι παρά στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία και με τη συμμετοχή στελεχών της Ν.Δ.». Ακόμη κι έτσι να είναι γιατί διαμαρτύρονται οι του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτοί ήταν οι πρώτοι διδάξαντες.

Κι ας μην ξεχνούν, ότι τα πράγματα τώρα είναι κάπως διαφορετικά. Έχουν αγγίξει την ψυχή, την φιλοπατρία, την αγάπη για την Μακεδονία, όλων των Ελλήνων. Αποφασίζουν δημοκρατικά, ερήμην αλλά και με την άρνηση του λαού, και τον δεσμεύουν σε συμφωνίες που σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές από τον Ελληνικό λαό. Ο λαός τους λέει ότι δεν συμφωνεί, και τους το λέει με κάθε δημοκρατικό τρόπο κι αυτοί τελείως αυταρχικά, αποφασίζουν αντίθετα. Τι διαφορετικό κάνουν οι δικτάτορες; Τι πρέπει λοιπόν, να κάνουν οι αγανακτισμένοι Έλληνες;


Περισσότερα για την Καβάλα, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στο k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ