Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Νέος πρόεδρος στον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης ο εφοπλιστής και πρόξενος Μιχάλης Γκιγκιλίνης

Αλλαγή ηγεσίας από 1ης Ιολίου και στον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον «Θερμαϊκό» στη Νέα Κρήνη, όπου η παρούσα Διοίκηση του ομίλου, παρέδωσε τη σκυτάλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με εισερχόμενο Πρόεδρο τον παλιό ροταριανό και ιδρυτικό μέλος του R.C. Thessaloniki Metropolitan Μιχάλη Γκιγκιλίνη που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από 1ης Ιουλίου 2018.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντίνος Κωστόπουλος αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της περιόδου 2017 - 18 ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαιτέρως τον Γραμματέα Μάριο Δράμαλη για την προσφορά του και στη συνέχεια παρέδωσε το σήμα του προέδρου στον εισερχόμενο νέο Πρόεδρο Μιχάλη Γκιγκιλίνη, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη συνέχιση της προσπάθειας. Στη συνεστίαση αυτή που υπέχει θέση Γενικής Συνέλευσης των μελών του ομίλου, παρέστη και ο νέος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης, ο οποίος ευχαρίστησε αμφότερους τους προέδρους για την υποδειγματική προσφορά τους, σε έναν πραγματικά μεγάλο, δραστήριο και υποδειγματικό ροταριανό όμιλο.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ στη Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη και πιο φιλική με την τοπική μας κοινωνία... Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε το νέο πρόεδρο του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΙΓΚΙΛΙΝΗ, ο νέος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης, εκφράζοντας την προσωπική του βεβαιότητα ότι στη νέα ροταριανή περίοδο 2018 –
2019 αυτός ο νεοσύστατος μεγάλος και πολύ δυναμικός όμιλος που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, στον εθελοντισμό και στην τοπική μας κοινωνία. Εξήρε επίσης ιδιαίτερα, την πολυδιάστατη προσφορά του απερχόμενου προέδρου Ντίνου Κωστόπουλου, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο ροταριανό όμιλο στην Ελλάδα, με υποδειγματικές δράσεις και αξιοζήλευτο έργο υψηλού επιπέδου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο 2018 - 2019 του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από τους: Μιχαήλ Γκιγκιλίνης (Πρόεδρος), Ντίνος Κωστόπουλος (Αντιπρόεδρος), Μάριος Δράμαλης (Γραμματέας), Αθανάσιος Κεραμάρης (Ταμίας), Εύη Παρσέλια – Παπαϊωάννου (Κοσμήτωρ) και μέλη οι, Ιωάννης Χριστοδούλου, Νέστωρ Βαρσάμης, Χαράλαμπος Νικολαϊδης και Δημήτρης Νικηφόρος.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ