Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

8ο Open Air Party των γιαννιjazz

Το 8ο Open Air Party των γιαννιjazz είναι γεγονός.
Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου το πάρκο του Αη Γιώργη στα Γιαννιτσά αλλάζει όψη και υποδέχεται το γεγονός της χρονιάς

Για τρεις ολόκληρες μέρες ανεβάζουμε την ένταση, κάνουμε θόρυβο και χρωματίζουμε το κέντρο της πόλης με χαμόγελα, παιχνίδια και δυνατή μουσική.

Κάθε μέρα δροσιστικά shows με παραμυθάδες, ζογκλερικά νούμερα, παραστάσεις τσίρκου, μάγους και ταχυδακτυλουργούς. Κλείνουμε το facebook και τα κινητά και χωρίς ρεύμα αναβιώνουμε παιχνίδια που παίζαμε παλιά. Ζωγραφίζουμε, διακοσμούμε και παρακολουθούμε δημιουργικά εργαστήρια καθ’ όλο το τριήμερο και για επιδόρπιο μας κόβεται η ανάσα με την εναέρια παράσταση της ομάδας DROPS των Αntigravity SKG.

Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μικρούς (Κυριακή πρωί) και ενήλικες (Παρασκευή μεσάνυχτα), εργαστήρι περιβαλλοντικής αγωγής με έντομα και παζάρι μεταχειρισμένων παιχνιδιώντου οποίου όλα τα έσοδα θα δοθούν σε κοινωφελή σκοπό.


Μετά την δύση του ηλίου μουσική!! Πολλή μουσική. Φέτος οι γιαννιjazz με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζουν LIVE τους :
Annoula & Trois Enfants de Voliotique και ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC [Παρασκευή]
Jonathan’s Stall και BAiLdSA [Σάββατο]
The Banksters και Λάργκο [Κυριακή]

Πειραγμένη παραδοσιακή μουσική, πανκοπανηγυροψυχεδέλεια, classic & hard rock, EKSTRA dB-Non StoP-Balkan-NTέRTY-reggae-gypsy-punk, explosive rock n’ roll, swing, βαλκανικά και ηπειρώτικα πνευστά με ρεμπέτικες καταβολές.

Ελάτε να ζήσετε το Open Air Party των γιαννιjazz. Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη Γιώργη στα Γιαννιτσά. Μια παρέα που με τρέλα, χιούμορ και πραγματική φιλία μετάλλαξε τα Γιαννιτσά από κοιτίδα σε κοιλίδα πολιτισμού, ...και εξαπλώνεται.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες jazzoλεπτομέρειες….





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ