Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Σήμερα το 1o Olympic Day Run στη Θεσσαλονλικη

To 1o Olympic Day Run της χώρας, είναι γεγονός!
Το μοναδικό Ολυμπιακό μουσείο της χώρας, με την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους του Παγκόσμιου Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων (I.O.C. 2006) ανακοινώνει τη διοργάνωση της μεγαλύτερης εκδήλωσης - αθλητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα - εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2018, που αναμένεται να εντάξει δυναμικά την Ελλάδα, στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη!

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, ώρα 20.00 - στην επέτειο των 10 ετών από την επίσημη αναγνώρισή του από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (2008) και την λειτουργία του ως ''Ολυμπιακό'' - το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia γίνεται ο αφέτης στην εκκίνηση του 1ου “Olympic Day Run” με τη συμμετοχή σύσσωμης της Ολυμπιακής οικογένειας! Τον εορτασμό της σημαντικότερης ημέρας για τη διάχυση του Ολυμπιακού κινήματος, διοργανώνει το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, αθλητών και μελών της αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας καθώς και των θεσμικών φορέων. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩN, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
18:15    “Family Olympics”
          Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με Ολυμπιονίκες, στο Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia 
20:00 “1o Olympic Day Run”
Αγώνας Δρόμου 5χλμ. με αφετηρία στο Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia και τερματισμό στο Δημαρχείο της πόλης
21:00 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Ολυμπιονικών, αθλητών και διακεκριμένων μελών της ελληνικής Ολυμπιακής οικογένειας, για τη συνεισφορά τους στο Ολυμπιακό κίνημα, που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της ημέρας, γίνονται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, της Ένωσης Συμμετασχόντων Αθλητών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Συλλόγου Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών, σύσσωμης της αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας καθώς και των θεσμικών φορέων της πόλης. Παράλληλα τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών(Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της IOAPA.
Η Τελετή Βράβευσης Ολυμπιονικών και διακεκριμένων μελών της Ολυμπιακής οικογένειας, τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ