Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η μεταμόρφωση της Ντάρια Τουρόβνικ μετά την αποχώρηση από το Survivor!

"Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την αγάπη σας", έγραψε η Ντάρια στα social media αναρτώντας φωτογραφικό υλικό από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της.
Η Ντάρια Τουρόβνικ από την ομάδα των «Μαχητών» ήταν τελικά η παίκτρια που αποχώρησε από το «Survivor 2», τη στιγμή που υποψήφιοι μαζί της ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη.

Έτσι μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, η Ντάρια με το που έπιασε στα χέρια της το κινητό τηλέφωνο έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν με την αγάπη τους κατά την διάρκεια της παραμονής μου μέσα στο Survivor 2018. Τελειώνει εδώ για μένα το ταξίδι μέσα σ’ αυτό το όμορφο παιχνίδι, όσο δύσκολο ήταν τόσο και μαγικό. Ανυπομονώ να επιστρέψω Ελλάδα πίσω στην ζωή μου».

Το όμορφο μοντέλο από την Κύπρο, με μπαμπά Ρώσο και μαμά Ουκρανή, μπορεί να ολοκλήρωσε την παρουσίαση της μέσα στο παιχνίδι επιβιώσης, όμως η παρουσία της στα social media είναι ιδαιτέρως αισθητή μέσα από τον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram.


Η Ντάρια Τουρόβνικ ξεκίνησε να μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους συναισθήματα και στιγμές από τον Άγιο Δομίνικο τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού αναρτώντας φωτογραφικό υλικό και βίντεο.


Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ίδια στο instastory της:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ