Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ισχυρίζεται ότι κινεί το νερό με το πνεύμα του

Λίγοι και... εκλεκτοί έχουν το χάρισμα της ψυχοκίνησης. Ο Astro Solsin ισχυρίζεται ότι μπορεί και κινεί το νερό μόνο με τη δύναμη του μυαλού του.

Αν σας έλεγε κάποιος ότι ο νους μπορεί να επέμβει στην ύλη θα το πιστεύατε; Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του παρακάτω βίντεο, κάτι τέτοιο ισχύει και το βίντεο το αποδεικνύει περίτρανα…

Η πίστη σε κάτι προέρχεται από τον νου. Επομένως ο νους αν πιστεύει κάτι ότι μπορεί να γίνει, τότε είναι ικανός να επιδράσει στο εξωτερικό περιβάλλον και στην ύλη, αλλάζοντας την. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχουμε δει ανθρώπους να ανυψώνουν αντικείμενα εξ αποστάσεως, να λυγίζουν σίδερα με το μυαλό τους ή να επεμβαίνουν στον χωροχρόνο.

Το παραπάνω φαινόμενο που περιγράφεται με παραδείγματα, ονομάζεται ψυχοκίνηση. Είναι γνωστό διεθνώς ως psycho kinesis και χρησιμοποιείτο από τα αρχαϊκά χρόνια. Μάλιστα, στη Βίβλο υπάρχουν πολλές σχετικές αναφορές όπως αυτή για τον Άγιο Παύλο και Σίλα που ενώ ήταν φυλακισμένοι στην Έφεσο προσεύχονταν όλη νύχτα μέχρι που τα μεσάνυχτα οι κλειδαριές και οι πόρτες της φυλακής άνοιξαν.

Σύμφωνα λοιπόν με μερικούς υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι από μέντιουμ μέχρι ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν αυτό το χάρισμα. Ένας από αυτούς ισχυρίζεται ότι είναι ο διάσημος στο Youtube, Astro Solsin. Ο ίδιος φαίνεται με τη δύναμη του μυαλού του να κινεί το νερό. Το βίντεο ονομάζεται «Υδροκίνηση» και αποτελεί ένα από τα παράξενα που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει…

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ