Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Νέα δεδομένα για τον θάνατο του 34χρονου στα Τρίκαλα. Δεν βρέθηκε σημάδι από τσίμπημα εντόμου

Ένας 34χρονος ξεψύχησε χθες, έξω από το σπίτι του στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του από αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε από τσίμπημα μέλισσας. Ωστόσο, υπάρχουν νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, στο πτώμα του 34χρονου δεν βρέθηκαν δήγματα από έντομο. Ούτε οίδημα στο λάρυγγα που να τεκμηριώνει το σενάριο για αλλεργικό σοκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας ήταν στο κτήμα της οικογένειας μαζί με τον πατέρα του. Επιστρέφοντας στο σπίτι δεν ανέφερε κάποιο σύμπτωμα στην οικογένεια και μετά από ώρα, ο πατέρας του τον βρήκε σωριασμένο στην αυλή του σπιτιού.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό διατάχθηκε η προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο πατέρας του ανέφερε, πως τον 34χρονο γιο του τον τσίμπησαν μέλισσες, καθώς δίπλα στο κτήμα υπάρχει ένα μελίσσι. Τσιμπήματα όμως σύμφωνα και με την αποκλειστική δήλωση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη στην κάμερα του trikalaola.gr δεν βρέθηκαν.

Ο άτυχος νέος, εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις Φυλακές Γρεβενών κι έμενε στον Πυργετό Τρικάλων.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ