Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ξόδεψε 100 χιλιάρικα για να μετατραπεί από «ψυχωτική ερωμένη» σε «καλή σύζυγο»!

Η νεότερη υπερτυχερή του βρετανικού Λόττο έκανε μια διαφορετική επένδυση στα λεφτά που κέρδισε, καθώς το μόνο που ήθελε ήταν να απαλλάξει τον εαυτό της από τον... ψυχωτικό εαυτό της και να μετατραπεί σε «υλικό για γάμο».

Σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει την αρρωστημένη ζήλια της, η 22χρονη εκατομμυριούχος Jane Park πληρώνει αδρά τη δρ Becky Spelman να πετάγεται από το Λονδίνο που έχει το ιατρείο της στο Εδιμβούργο που μένει η κοπέλα για τις συνεδρίες τους.

Ο σύντροφος της Jane είναι ο ποδοσφαιριστής της Νταντί Γιουνάιτεντ, Jordan Piggott, ο οποίος δεν άντεχε την παρανοϊκή της ζήλια, κι έτσι εκείνη αποφάσισε να συμβουλευτεί θεραπευτή μπας και κόψει τις παρακολουθήσεις και τα αρρωστημένα καμώματά της. Όπως μεταδίδουν μάλιστα η «Mirror» και η «Daily Record», όλα έγιναν για να προετοιμαστεί καταλλήλως για τον επικείμενο γάμο τους.



Κάπου 100.000 λίρες (113.000 ευρώ) χρειάστηκαν μέχρι στιγμής για να έχει την ψυχολόγο δίπλα της όταν τη χρειάζεται, αλλά και για να πάνε κοινά ταξιδάκια και να συνεχίζουν τη θεραπεία τους σε εξωτικούς προορισμούς.

Η Jane αναγνώρισε πως κάτι δεν πάει καλά με την ψυχοσύνθεσή της, καθώς δεν εμπιστευόταν καθόλου το άλλο της μισό. Ακόμα και λίστα του έκανε με το τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει στις διακοπές που πήγε με τους φίλους του στην Ίμπιζα, στην οποία περιλαμβανόταν και ο όρος πως δεν θα κοιτούσε καμία στα μάτια!



Η κοπέλα είχε κερδίσει το τζακπότ του Λόττο το 2012, 1 εκατ. λίρες, αν και τα ταξίδια και η αναψυχή δεν τη βοήθησαν με το πρόβλημά της. «Βελτιώθηκα πολύ», λέει τώρα, «δεν νιώθω πια την ανάγκη να φυτεύω πομπούς GPS στο αμάξι του ή να του δίνω λίστες με κανόνες».

Όσο για το ποσό-«μαμούθ» που έδωσε και συνεχίζει να δίνει στην ψυχολόγο της: «Έβαλα στην άκρη ένα πολύ μεγάλο ποσό. Κάποιοι θα το θεωρήσουν υπερβολικό, εγώ όμως πιστεύω πως να ξοδέψω τα λεφτά μου σε κάτι που θα μου αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο είναι ο καλύτερος τρόπος να τα ξοδέψω»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ