Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πρίγιοβιτς: Μέρος της… ιστορίας του ΠΑΟΚ! Ξεπέρασε τον Αθανασιάδη

Η “μάχη” για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη φετινή Superleague κορυφώνεται με τους Πρίγιοβιτς και Ανσαριφάρντ να έχουν από 17 γκολ και μια αγωνιστική μπροστά τους για να... κατακτήσουν τη συγκεκριμένη κορυφή. Ο Σέρβος επιθετικός όμως έχει ήδη πετύχει κάτι πολύ σημαντικό στον ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς σκόραρε δυο φορές στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (0-3) και «ανέβηκε» στα 17 γκολ στη Superleague, όσα έχει και ο Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Σέρβος φορ έφτασε τα 25 γκολ σε μία σεζόν (με 36 συμμετοχές), επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στα χρονικά του ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς ξεπέρασε τη σχετική -κορυφαία για τον ΠΑΟΚ- επίδοση του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος τη σεζόν 2012/13 είχε σκοράρει 23 φορές με τον “δικέφαλο του Βορρά” σε 42 παιχνίδια.

Πλέον, ο 28χρονος φορ θα προσπαθήσει να γίνει ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά τους Δημήτρη Ναλιτζή και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που θα κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Επίσης, θα προσπαθήσει να πιάσει την επίδοση των 19 γκολ σε μια σεζόν στη “μεγάλη” κατηγορία την οποία έχουν οι Σταύρος Σαράφης (1972-73) και Γιώργος Κωστίκος (1981-1982). Οι δύο παίκτες των Θεσσαλονικέων είχαν αναδειχθεί δεύτεροι καλύτεροι σκόρερ πίσω από Αντώνη Αντωνιάδη (23 γκολ) και Γρηγόρη Χαραλαμπίδη (21 γκολ) αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ