Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Συνελήφθη άνδρας που απέσπασε πορνογραφικό υλικό από ανήλικη

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ενός 42χρονου σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελία, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι πορνογραφία και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, από την εισαγγελία Πρωτοδικών, για ταυτοποίηση ατόμου, το οποίο, μέσω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε με ανήλικη και απέσπασε υλικό πορνογραφίας. Από την άμεση έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ορισμένα από τα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούσαν σε σύνδεση που ήταν καταχωρημένη στο σπίτι του 42χρονου, σε περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ κατασχέθηκαν φορητό μέσο αποθήκευσης (USB) και κινητό τηλέφωνο, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ