Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

3η Ανάβαση Βλάστης – Μια και καμία

Λήγει σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής για την 3η Ανάβαση Βλάστης. Η ανακοίνωση της λίστας με τους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον λαμβάνοντας υπόψη πως η Ανάβαση Ριτσώνας συγκέντρωσε 150 συν συμμετοχές και πως το 2018 φαίνεται να είναι η χρονιά των αγώνων Ανάβασης!
Η διοργάνωση που αφορά στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος είναι ευθύνη της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας η οποία έπραξε τα δέοντα ώστε όλοι άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενοι να απολαύσουν το καλύτερο. Για την Α.Λ.Π. το καλύτερο σημαίνει μια άρτια και ασφαλής διοργάνωση, για τους αθλητές σημαίνει αδυσώπητες μάχες με τον χρονόμετρο και για τους θεατές σημαίνει οπτική απόλαυση.

Η οργανωτική επιτροπή θυμίζει πως το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου η ειδική διαδρομή της Βλάστης θα κλείσει στις 10:30 και 10:00 π.μ. αντίστοιχα. Επίσης καλεί άπαντες να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους που σημαίνει συμμόρφωση στις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης και διατήρηση της καθαριότητας στο βουνό. Τέλος εύχεται σε όλους όσους θα συμμετάσχουν καλό τερματισμό, στους θεατές ένα απολαυστικό διήμερο και υπενθυμίζει πως η ασφάλεια υπερέχει όλων.


Η οργανωτική επιτροπή
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
alptolemaidas@hotmail.com - www.alp.com.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ