Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ξαναμμένοι οι twitterόβιοι με την queen Ντίνα και το καυτό μαγιό της Ξένιας

Οργίασαν για μία ακόμα φορά οι χρήστες του Twitter μετά τα όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης με τις Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και Ξένια των Rec να μονοπωλούν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να πετάξει το… καρφάκι της για το γεγονός πως δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της ομάδας της κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, αν και στην συνέχεια προσπάθησε να δείξει πως είναι… κάτω από την ομάδα και θα κάνει αυτό που χρειάζονται οι «Διάσημοι» για να πάρουν τις νίκες.

Όμως, η στάση της έχει προκαλέσει τρομερά σχόλια στο Twitter, το οποίο φαίνεται πως έχει διχαστεί με την… queen Ντίνα. Πάντως, μία ακόμα «Διάσημη» βρίσκεται στο «στόχαστρο» των χρηστών του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι άλλη από την Ξένια των Rec, η οποία στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας (19/2) αγωνίστηκε μόνο με το μαγιό της!

Δείτε τα καλύτερα…
Έφαγε φτύσιμο η βασίλισσα;; Ξένια εσύ και οι rec ούτε απέξω από την νέα εκπομπή της Σπυροπούλου χιχι
Όσο και να κράζετε την Σπυροπουλου παραμένει ένας κοινός άνθρωπος ανάμεσα σε πρωταθλητές και ντουκια και μια Θεότητα ανάμεσα σε κοινούς θνητούς.
Εγω το χάρηκα πάντως που η σπυροπούλου δεν έφαγε γλυκό. Καλως ήρθες στον πραγματικό κόσμο ντίνα εκεί που δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις(και δε το απολύεις)
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω όσους υποστηρίζετε Σπυροπούλου! Ούτε καλή ειναι στα αγωνίσματα και μέχρι τωρα από χαρακτήρα δεν εχει δείξει τίποτα πέρα από το να χαζογελαει! Και γενικά μου φαίνεται πολύ fake, μόνο για να προσπαθήσει να φτιάξει την εικόνα της ειναι εκει
Ο,τι και να λέτε, οι φετινοι διάσημοι δεν έχουν καθόλου έπαρση! Είναι ενωμένοι και ωραία ομάδα! Οχι η Σπυροπουλου!!! Σε αντίθεση με τους Μαχητες που είναι καβαλημενοι και φουλ στην έπαρση, την ξερολια και την ιντριγκα 😝😝😝😝
Εγώ δεν είμαι με καμία ομάδα είμαι με Ηλία και Χάρη από τους μαχητές και με Κρητικό Δρυμωνάκο και είδωλο Σπυροπούλου από τους διάσημους
Μετα το η Σπυροπουλου πρέπει να ασχοληθεί με την ηθοποιία...Κριμα τοσο υποκριτικό ταλέντο να πάει χαμένο !!
Αυτο που σας γλεντάει η Queen Σπυροπουλου που «δεν μπορει να παρει τα πόδια της» να το κοιτάξετε βούρλα μαχητές
Σκάλωσε η μπάλα στο μπραζίλιαν της Ξένιας πράγμα που της κόστισε την ήττα.
Την επόμενη φορά θα τα πετάξει όλα 😂
Ρε ΞΕΝΙΑΤΩΝΡΕΚ θα πιαστεί το βρακί σου σε κανένα εμπόδιο, θα το κανεις τσόντα το παιχνίδι😂😂😂

Εεεεετσι ο σκηνοθέτης, κοντινά στα ανοίγματα της Ξένιας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ