Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

"Μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο: Πως η δημόσια διοίκηση θα εξυπηρετεί τον πολίτη"

Το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών ‘’Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης’’ πιστό στις δεσμεύσεις του για την προώθηση των αναπτυξιακών αλλαγών, που χρειάζεται η Ελλάδα διοργανώνει ημερίδα για τις ‘’Μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο: Πως η δημόσια διοίκηση θα εξυπηρετεί τον πολίτη’’.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26η Φεβρουαρίου 2018 στο DEI College στη Θεσσαλονίκη (Εθνικής Αμύνης 9 με Τσιμισκή 131 Γωνία) στις 18.30 μ.μ.

Panel A (18.30-19.15)

Τι θέλουν οι νέοι επιχειρηματίες από το δημόσιο; Γιάννης Παπαγεωργίου, Οικονομολόγος MSc HR Management, Επιχειρηματίας, Γεν. Διευθυντής ΚΕΑΣΜ Νικόλας Τακάς, Επιχειρηματίας, Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος και Μέλος Δ.Σ. Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσης Κεραμίτσης, Co-Founder STAND OUT

Συντονισμός: Έλενα Καραβασίλη, Δημοσιογράφος εφ. Καρφίτσα

Panel B (19.15-20.00)

Μεταρρυθμίσεις στην δημόσια διοίκηση Λεωνίδας Χριστόπουλος, Σύμβουλος για θέματα Κράτους και Δημόσιας Διοίκησης Έφη Στεφοπούλου Εμπειρογνώμων Δημόσιας Διοίκησης Γιώργος Καραχάλιος, Στέλεχος Δημόσιας Διοίκησης, Αντιπρόεδρος Ένωσης Αποφοίτων Ανώτατης Σχολής Δημόσιας Διοίκησης

Συντονισμός: Θωμάς Τσίμπας, Δημοσιογράφος ΕΡΤ3

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΣΜ και Κλασικός Φιλόλογος Α.Π.Θ. Ιωάννης Π. Χουντής.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό. Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα με την ευγενική υποστήριξη του DEI College.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ