Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Έβαλε κάμερες και παρακολουθούσε τις γειτόνισσές του

Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα ενός 47χρονου βρισκόταν η καθημερινότητα δύο νεαρών γυναικών που σπουδάζουν στο Ρέθυμνο, καθώς είχε τοποθετήσει μικροκάμερες στα διαμερίσματά τους για να τις κατασκοπεύει.

Μάλιστα, κατέγραφε τις περιπτύξεις τους και ερευνάται αν διακινούσε το υλικό σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο. Ο... big brother του Ρεθύμνου συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, έπειτα από καταγγελία μιας από τις φοιτήτριες, σύμφωνα με την οποία, είχε εγκαταστήσει συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου στο διαμέρισμά της πολυκατοικίας όπου και ο ίδιος διέμενε, στην περιοχή Περιβόλια.

Ο 47χρονος κρέμασε από το μπαλκόνι του μια κάμερα "ψείρα" με ένα μακρύ καλώδιο, ώστε να φτάνει στα μπαλκόνια των γυναικών. Η άλλη άκρη του καλωδίου κατέληγε στον υπολογιστή του, όπου κατέγραφε τις κινήσεις στα διαμερίσματα του ισογείου.

Όμως η αρρωστημένη δράση του έφτασε στο τέλος της, όταν τις ημέρες της Αποκριάς, μία από τις φοιτήτριες φιλοξένησε φίλους της, οι οποίοι παρατήρησαν το καλώδιο με την κάμερα μόλις βγήκαν στο μπαλκόνι!

Αμέσως το έκοψαν και πήγαν στην Ασφάλεια όπου έκαναν καταγγελία, ενώ ειδοποίησαν και τη φοιτήτρια του διπλανού διαμερίσματος. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 47χρονου και διαπίστωσαν ότι το καλώδιο κατέληγε στον υπολογιστή του, στον οποίο είχε αποθηκευμένα διάφορα βίντεο με την καθημερινότητα των κοριτσιών και πιθανότατα με άλλες καταγραφές που έκανε στο παρελθόν.

Οι δυο κοπέλες υπέβαλαν μήνυση εναντίον του και συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.


Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ