Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Άλλο και τούτο! Σκοπιανοί ζητούν να αναγνωριστεί γενοκτονία από την Ελλάδα (φωτο & βίντεο)

Συλλογή υπογραφών και χρημάτων έξω από το Κοινοβούλιο
Οι ακραίες φωνές στα Σκόπια εναντίον της Ελλάδας είναι υπαρκτές και εμφανείς. Την στιγμή που οι γείτονες και η χώρα μας βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το θέμα της ονομασίας,
μέρος του πληθυσμού των Σκοπίων διατηρεί εντελώς διαφορετική θέση, επιμένοντας στο δόγμα περί μακεδονικού κράτους και έθνους, συνεχίζοντας την προπαγάνδα.

Υπάρχουν μάλιστα και ορισμένοι, που βλέπουν την Ελλάδα σαν ένα μεγάλο εχθρό που όχι απλά δεν είναι καλός γείτονας, αλλά φτάνουν στο σημείο να την κατηγορήσουν πως έχει διαπράξει γενοκτονία στους κατοίκους της «Μακεδονίας του Αιγαίου».

Αυτές τις θέσεις με έντονο αλυτρωτικό χαρακτήρα έδειξε και μια ομάδα πολιτών σε διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε έξω από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων με τη συλλογή υπογραφών και χρημάτων ώστε να αρχίσει σχετική καμπάνια.

«Οι Ελληνες έδιωξαν από τις οικίες τους 1.000.000 άτομα, 300.000 «Μακεδόνες» δολοφονήθηκαν εκ των οποίων 20.000 παιδιά, 600 χωριά κάηκαν από το 1912 έως το 1965″ αναφέρει σχετικό πλακάτ με ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεκρών. Από τα μεγάφωνα ακούγονται διάφορα πατριωτικά τραγούδια για την «Μακεδονία του Αιγαίου».

Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr…





Μας κοινοποιήθηκε από life-events.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ