Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Τι δουλειά κάνει ο Πάνος Μιχαλόπουλος στα 69 του χρόνια

Πρόσφατα μιλήσαμε για την Έφη Πίκουλα, τη μεγάλη πρωταγωνίστρια των βιντεοταινιών από τη δεκαετία του 1980. Πέρσι τέτοιο καιρό κάναμε αναδρομή στη μεγάλη καριέρα του υπέροχου (κι αείμνηστου) Στάθη Ψάλτη. Σήμερα, σειρά έχει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ο ζεν πρεμιέ του ’80, ο άνθρωπος που ήθελαν όλες οι γυναίκες, και όλοι οι πιτσιρικάδες ήθελαν να του μοιάσουν είναι σήμερα αισίως 69 ετών.

Τον έχουμε χορτάσει χρόνια να πρωταγωνιστεί σε τηλεόραση, σινεμά και θέατρο όμως την αλήθεια μας θα την πούμε: αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ είναι οι ρόλοι του σε ταινίες όπως «Τα Τσακάλια» και η «Στροφή».

Τι κάνεις όμως σήμερα ο γνωστός ηθοποιός; Πώς περνάει τον χρόνο του;

Όταν οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι κάποιο ιδιωτεύει εννοούσαν ότι κρατιέται μακριά από τα κοινά -ότι κοιτάει τη δουλειά του δηλαδή, και μόνο τη δουλειά του. Έτσι ο Πάνος Μιχαλόπουλος φαίνεται ότι κουράστηκε από την κοσμική ζωή και θέλησε να αποτραβηχτεί. Κουράστηκε πιθανόν από τα φώτα της δημοσιότητας και η ψυχή του ζήτησε κάτι πιο… απλό και πιο ανθρώπινο.

Έτσι, σήμερα τον βρίσκουμε να έχει γίνει αγρότης και να ασχολείται με τα κτήματα του στην πατρίδα του, στη Μεσσηνία! Και από όσο το ψάξαμε το δημοσίευμα της Espresso (που το αναφέρει) είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Και να κλείσουμε λέγοντας πως μας αρέσει πολύ η επιλογή του. Γιατί είναι ωραίο να ξέρεις ένας πετυχημένος άνθρωπος πότε να αποσυρθεί. Και να μη μένει πάνω στη σκηνή ακόμα κι όταν έχουν κλείσει τα φώτα του θεάτρου και έχει πέσει η αυλαία της καριέρας του, όπως δυστυχώς γίνεται συνήθως…


daynight.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ