Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Προς συμφωνία για Μολέδο με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Ανατροπή φαίνεται ότι θα υπάρξει στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο, καθώς από εκεί που φαινόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην Ιντερνασιονάλ, ο ΠΑΟΚ έκανε.. ρελάνς και είναι πολύ πιθανό ο Βραζιλιάνος στόπερ να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Ο Λιούμπος Μίχελ βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έχει τις τελικές επαφές με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, και όλα δείχνουν ότι οδεύουμε σε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία θα αφορά τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, ενώ φαίνεται ότι θα υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα από τον «δικέφαλο» του Βορρά στους «πράσινους». Πιθανότατα πρόκειται για τους έργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που θα… κατηφορίσουν προς Αθήνα.

Με αυτόν τον τρόπο «παρακάμπτεται» το προσύμφωνο του Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ έτσι, ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχει βρεθεί οριστική λύση με τη βραζιλιάνικη ομάδα. Από τον παναθηναϊκό λέγεται ότι προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία και ότι οι επαφές συνεχίζονται, αλλά ο δυναμικός στόπερ βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ