Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Καταφύγιο Μνήμης - Προσεγγίζοντας χωρικά το θέμα των Κοινών Ιερών Τόπων

Εκδήλωση το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, ώρα 12.00 στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης
Είσοδος ελεύθερη

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της έκθεσης Κοινοί Ιεροί Τόποι στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου

Σύγχρονης Τέχνης διοργανώνεται η παρουσίαση μίας σχετικής αρχιτεκτονικής μελέτης δύο φοιτητριών αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η μελέτη αυτή εκπονήθηκε στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας με τίτλο Θεματική Προβλήτα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης_Αναδρομές στη Θεσσαλονίκη των τριών θρησκειών, τον Ιούνιο του 2017.

Τίθεται, λοιπόν, το ερώτημα πως μοιάζει ο χώρος που θα στέγαζε τους τρεις αυτούς κόσμους ;

Ομάδα αρχιτεκτόνων:
Ευαγγελία Μπέλλου _ τελειόφοιτη Αρχιτεκτονικής Σχολής ΑΠΘ
Τσονωνά Θεώνη_απόφοιτη Αρχιτεκτονικής Σχολής ΑΠΘ

Υπεύθυνη καθηγήτρια :
Αλκμήνη Πάκα

Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης υποστηρίζει την εκδήλωση στο πλαίσιο της παρουσίασης της έκθεσης «Κοινοί Ιεροί Τόποι στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο» η οποία εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και αποτελεί διοργάνωση τουΜακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τονΔήμο Θεσσαλονίκης. Η έκθεση λήγει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018. Προγραμματίστε εγκαίρως την επίσκεψή σας, ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 10:00-22:00, Παρασκευή & Σάββατο 10:00-18:00, Κυριακή 11:00-15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ