Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η HB BODY ΑΒΕΕ μεγάλος χορηγός της πίστας των Σερρών για το 2018!

H HB BODY ΑΒΕΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την πίστα των Σερρών, τη μεγαλύτερη αγωνιστική πίστα των Βαλκανίων, για την επόμενη χρονιά.

Η ελληνική εταιρεία με προϊόντα επαναβαφής αυτοκινήτων συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια ζωής, επιδεικνύοντας εξαγωγική δράση σε 75 χώρες και ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά του κλάδου της!

Από την έναρξη της λειτουργίας της, το μακρινό 1982, βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που καινοτομούν και επιχειρούν στον χώρο της αυτοκίνησης, στηρίζοντας με επενδυτικά προγράμματα και χορηγίες σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως, μεταξύ άλλων, το αγωνιστικό μονοθέσιο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Aristotle Racing Team - ART) που αποσπά συνεχώς εγχώριες αλλά και διεθνείς διακρίσεις για τα αγωνιστική του επιτεύγματα.

Επόμενος προορισμός της ελληνικής εταιρείας αποτελεί η πίστα των Σερρών, η οποία συμπληρώνει τη νέα χρονιά 20 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και έχει αναδειχτεί σε τουριστικό προορισμό, φιλοξενώντας διεθνείς διοργανώσεις με συμμετέχοντες και επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη πίστα των Βαλκανίων, μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και αγώνες Formula 3, ενώ φέτος φιλοξένησε και τον τελικό του παγκοσμίου και ευρωπαϊκού Κυπέλλου Drift (King of Europe Drift – Federal), με περισσότερους από 20 χιλιάδες θεατές! Διοργάνωση που αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή το 2018!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η συνεργασία των δύο πλευρών θα αναπτυχθεί σε ένα πολύπλευρο χορηγικό και στρατηγικό επίπεδο, θέτοντας τις βάσεις για την παραγωγή υψηλών αυτοκινητιστικών δρώμενων με την καινοτομία και την αιχμή που διακρίνει την HB BODY ΑΒΕΕ από την ίδρυσή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ