Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Τιμητικές διακρίσεις σε εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων της πόλης από τον κυβερνήτη του «Γ. Αβέρωφ»

Ο κυβερνήτης και το πλήρωμα του θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ» θέλοντας να ευχαριστήσουν όσους συνέβαλαν εμπράκτως στην παροχή διευκολύνσεων και υπηρεσιών κατά την παραμονή του ιστορικού πλοίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης οργάνωσαν μια λιτή, αλλά συγκινητική εκδήλωση, απονέμοντας τιμητικές διακρίσεις σε εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων της πόλης.

Αρχικά ο αρχιπλοίαρχος Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος απένειμε τιμητική διάκριση  στον Αντιπρόεδρο του ΟΛΘ Πάνο Καρδαρά για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την σημαντική βοήθεια που παρείχε στο πλήρωμα του θωρηκτού, καθώς με δική του εισήγηση συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Θ. και αποφασίστηκε ομόφωνα η παροχή των κατάλληλων μέσων και υπηρεσιών για την επισκευή και συντήρηση των συστημάτων υδροδότησης και καθαριότητας του πλοίου.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν εκπρόσωποι του τουριστικού οργανισμού «Ζούρος», που παρείχε μεταφορικές υπηρεσίες, του ξενοδοχείου «Καψής», που φιλοξενούσε το πλήρωμα, και του «kitchen bar», που είχε αναλάβει την σίτιση του πληρώματος.

Ο Πάνος Καρδαράς, μετά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση και ιδιαίτερη συγκίνηση για αυτή την τιμή. Είναι για μένα μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου,, το να σε τιμούν ο κυβερνήτης και το πλήρωμα του θρυλικού θωρηκτού «ΑΒΕΡΩΦ». Από την πλευρά μας κάναμε απλώς το καθήκον μας για να είναι η εδώ παραμονή του πλοίου όσο γινόταν πιο άνετη και χωρίς προβλήματα καθημερινότητας, ώστε να μπορούν οι χιλιάδες των Θεσσαλονικέων και των άλλων Βορειοελλαδιτών να το επισκέπτονται με μεγαλύτερη ευκολία και ευχαρίστηση.  Και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι αυτό επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Εύχομαι καλά ταξίδια 
στο πλοίο – σύμβολο και να μας ξανάρθει.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ