Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Πάρτι έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ 86-65

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική της Basket League με 86-65, αποδεικνύοντας πως όταν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών είναι άλλη ομάδα.
Οι Γκος και Χρυσικόπουλος σημείωσαν από 18 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Τζόουνς (14π.) και Κατσίβελης (12π.). Για την Ένωση ξεχώρισε ο Βασίλης Καββαδάς με 16 πόντους και ο Σάκοτα με 11.

Ελληνική υπόθεση ήταν το πρώτο δεκάλεπτο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, καθώς οι Δημήτρης Κατσίβελης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, σκόραραν ακατάπαυστα. Στη συνέχει βέβαια οι γηπεδούχοι βρήκαν κι άλλους πρωταγωνιστές (Κλάσεν, Χρυσικόπουλος) και το σκορ μετά από δέκα λεπτά ήταν 28-19. Μεγάλο ρόλο στη διαφορά έπαιξε και η ευστοχία των γηπεδούχων από την περιφέρεια.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε, αφού η ΑΕΚ προσπαθούσε περισσότερο με τα τρίποντα να πλησιάσει το σκορ, όμως μάταια. Οι γηπεδούχοι αντίθετα με την είσοδο του Χαραλαμπόπουλου, έγιναν παραγωγικοί και φαίνεται πως χωρίς τραυματισμούς, ο ΠΑΟΚ είναι μία… άλλη ομάδα. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 45-36 και φαινόταν πως οι «ασπρόμαυροι», είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά ολοένα και αυξανόταν και ήταν ηλίου φαεινότερο, πως η ΑΕΚ δεν είχε φρεσκάδα και καθαρό μυαλό σε άμυνα κι επίθεση. Ο Γκος έκανε τη μργαλύτερη ζημιά σ’εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά από 30 λεπτά η υπόθεση-νίκη, είχε ήδη ξεκαθαριστεί.

Στα επόμενα λεπτά οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές, αφού το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με εμφατικό τρόπο.

Tα δεκάλεπτα: 28-19, 45-36, 68-51, 86-65



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ