Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ήταν ο Πούτιν κασκαντέρ σε ταινίες δράσης του 1970;

Ήταν ο Πούτιν κασκαντέρ σε ταινίες δράσης του 1970; Αυτό είναι το ερώτημα που βρίσκεται στο μυαλό των ρώσων μετά τις αποκαλύψεις πρώην συνεργατών ότι ο ρώσος πρόεδρος εργάστηκε στο παρελθόν ως κασκαντέρ στο κινηματογραφικό στούντιο Lenfilm.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε στο ρωσικό δίκτυο Dozhd ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σάμπο (ρωσικής πολεμικής τέχνης), Βασίλι Σεστάκοφ, ο Πούτιν είχε αναλάβει τις επικίνδυνες σκηνές δράσης σε τουλάχιστον δύο ταινίες με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1972 στο φιλμ Izhora Batallion και στο φιλμ του 1974 Blockade.

«Ήμασταν στις ταινίες Izhora Batallion και Blockade μαζί» δήλωσε ο Σεστάκοφ, ο οποίος είναι γνωστός ως συνεργάτης στο αθλητικό σωματείο του Πούτιν για πολλά χρόνια.

«Πληρωνόμασταν καλά για εκείνη την εποχή, μου έδιναν 110 ρούβλια [τον μήνα] στη δουλειά μου, ήμουν μηχανικός, αλλά όταν δούλευα σε ταινίες, έπαιρνα 75 ρούβλια την ημέρα. Ήταν πολλά χρήματα» δήλωσε σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Σε αντίστοιχες δηλώσεις προχώρησε και ο Νικολάι Βασίλιν, επαγγελματίας κασκαντέρ. Ο τελευταίος υποστήριξε μάλιστα ότι έχει μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, στην οποία είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας, αλλά λόγω κακής ποιότητας είναι δύσκολο να τον διακρίνει κάποιος.

Ερωτηθείς για το θέμα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ