Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ζωντανός στη Βουλγαρία ο Άλεξ; Οι περίεργες συμπτώσεις

Οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Άλεξ είναι καταιγιστικές και αν εκτιμηθούν σωστά από τις αρχές είναι βέβαιον..ότι θα οδηγήσουν σε μεγάλες ανατροπές γύρω από τα όσα γνωρίζουμε για την εξαφάνιση του νεαρού αγοριού από τη Βέροια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η NEWSBOMB, υπάρχει κατάθεση μάρτυρα – κλειδί ο οποίος υποστηρίζει ότι ενδεχομένως ο Άλεξ να έχει απαχθεί από μέλη της Βουλγαρικής μαφίας και έχει προωθηθεί σε κυκλώματα εμπορίας παιδιών στο εξωτερικό.

Για ευνόητους λόγους η εφημερίδα δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του μάρτυρα, πλην όμως η κατάθεσή του είναι υπαρκτή και είναι σε γνώση των αρχών εδώ και πολλά χρόνια. Όπως γίνεται αντιληπτό αν όλα αυτά που αναφέρει ο συγκεκριμένος μάρτυρας είναι αληθή ή έχουν έστω και μια βάση αληθείας τότε η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο και φαίνεται να δημιουργείται μια νέα υπόθεση, ανάλογη με αυτή της μικρής Μαρίας που πριν από λίγο καιρό απασχόλησε την ειδησεογραφία με τα κυκλώματα των Βούλγαρων που μέσω Ρομά παίρνουν παιδιά και τα προωθούν στο εξωτερικό είτε για παράνομες υιοθεσίες, είτε για εμπόριο οργάνων είτε σε κυκλώματα παιδόφιλων με έδρα το Σαντάσκι.

Οι περίεργες συμπτώσεις

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας στην κατάθεσή του, στην υπόθεση Άλεξ φαίνεται να εμπλέκεται η πρώην σύζυγος του, Βουλγαρικής καταγωγής, μαζί με την πεθερά του καθώς όπως ισχυρίζεται οι δύο γυναίκες είχαν έρθει στην Ελλάδα με πλαστά στοιχεία και αφού έκανε ένα παιδί μαζί της, εκείνη τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί. Το περιστατικό όπως δηλώνει ο ίδιος, έγινε πριν από την εξαφάνιση του Άλεξ, ενώ όταν έμαθε για το αγόρι από τη Βέροια, οι υποψίες του για την ύπαρξη οργανωμένης σπείρας εντάθηκαν. Παρά τις συνεχείς προσπάθειές του να εντοπίσει τις δύο γυναίκες, δεν τα κατάφερε, ενώ στο περιστατικό αναφέρει και την εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου ο οποίος ενδεχομένως να ήταν ο μεταφορέας των παιδιών.

Η βουλγάρικη μαφία, το trafficking και το εμπόριο παιδιών

Ο άνθρωπος – κλειδί που κατέθεσε στην αστυνομία και ζήτησε μάλιστα να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, φέρεται να έχει δηλώσει πως η γυναίκα του και η πεθερά του έκλεψαν την ταυτότητα και πλαστογράφησαν τη φωτογραφία του. Επίσης αντιλήφθηκε ότι με τα στοιχεία της αστυνομικής του ταυτότητας υπάρχει άλλη ταυτότητα με διαφορετική φωτογραφία, ενώ από τον δήμο της περιοχής του προκύπτει ότι εκδόθηκε εν αγνοία του πιστοποιητικό για την τέλεση πολιτικού γάμου στο Σαντάνσκι, χωρίς ο ίδιος ποτέ να ζητήσει έκδοση πιστοποιητικού.

Ψάχνοντας την άκρη του νήματος, όπως βλέπετε και από τα αποσπάσματα της κατάθεσης του, έφτασε στα ίχνη ενός 43χρονου άνδρα ο οποίος μετέφερε μικρά παιδιά μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, ενώ όταν τα παιδιά επιχείρησαν να βγουν από το όχημα τους έβαλε τις φωνές.

Ακολούθησε τα ίχνη του ύποπτου άνδρα από τη Βέροια μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λουτράκι όπου έφτασε μέχρι την Πελοπόννησο, ενώ όπως ισχυρίζεται, ένα από τα παιδιά είχε καταπληκτική ομοιότητα με τον Άλεξ.

Ο μάρτυρας μάλιστα δήλωσε στις αρχές ότι επικοινώνησε με ζευγάρι που ήξερε τη γυναίκα και την πεθερά του και τον διαβεβαίωσαν ότι είδαν μέσα σε αυτοκίνητο την πρώην πεθερά του με τον Άλεξ, γεγονός που μπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα αφού οι εκτιμήσεις των αρχών – τουλάχιστον επίσημα – συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο νεαρός δεν ζει.

Οι εικονικοί γάμοι και η απαγωγή

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του μάρτυρα που ακόμα και σήμερα υποστηρίζει ότι η πρώην πεθερά του από τη Βουλγαρία, έχει σχέση με τη βιομηχανία γάμων, το trafficking και την παιδεραστία και διατηρεί ύποπτες συναλλαγές με Έλληνες αστυνομικούς, γνώριζε τον Αλεξ και του έκανε μάθημα στη Βέροια.

Όλο το κύκλωμα μυρίζει έντονα από το… άρωμα της υπόθεσης με τη μικρή Μαρία και τις διασυνδέσεις της Βουλγαρικής Μαφίας με τους τσιγγάνους και τις υποθέσεις των παράνομων υιοθεσιών και αγοραπωλησιών βρεφών που πριν από λίγο καιρό είχα αποκαλύψει η NEWSBOMB. Το σενάριο του μάρτυρα, το οποίο είναι γνωστό, περιγράφει τον ίδιο να βρίσκεται στη Βέροια τη μέρα της εξαφάνισης για τη δική του υπόθεση και να βλέπει συμπτωματικά (!) κατάματα τους απαγωγείς του Αλεξ. Σήμερα λέει τα ίδια, αλλά και κάποια ακόμα που το δικαστήριο θα κρίνει αν είναι αλήθειες ή μυθεύματα κι αν βοηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στην απόδοση δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ