Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Tablet: λειτουργίες που κοστίζουν πολλά σε ένα gadget!

Δες τώρα πώς αγοράζοντας ένα tablet αποκτάς πρόσβαση σε μια γκάμα διαφορετικών λειτουργιών!

Πλοήγηση καλύτερη από GPS!

Ένα tablet προσφέρει πολύ καλύτερη ευκρίνεια από ένα GPS αυτοκινήτου καθώς έχει μεγαλύτερη οθόνη. Εκτός από αυτό, ένα tablet, σε αντίθεση με τα GPS, δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Υπάρχει τεράστια ποικιλία προγραμμάτων πλοήγησης και ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει αυτό που τον βολεύει καλύτερα.

Σερφάρεις άνετα στο Ίντερνετ!

Το tablet δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν υπολογιστή σε αυτό τον τομέα. Σταμάτησες κάπου και δεν ξέρεις πού μπορείς να πας να φας; Ψάχνεις κάποιο φαρμακείο; Κανένα πρόβλημα! Με μερικά πατήματα βρίσκεις ότι πληροφορία θες εύκολα και γρήγορα! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ και εκτός δικτύων WiFi ώστε να μπορείς να συνδεθείς κυριολεκτικά από όπου θες!

Το κάνεις κάμερα οπισθοπορείας!

Η κάμερα οπισθοπορείας κάνει το παρκάρισμα κυριολεκτικά παιχνίδι. Εάν υπάρχει ήδη εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο ή αν σκέφτεσαι να αγοράσεις μια, μπορείς να τη συνδέσεις (ασύρματα φυσικά) με το tablet σου και να έχεις μια λεπτομερέστατη εικόνα του πίσω μέρος του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Μπαίνεις και βγαίνεις οπουδήποτε θες με ελάχιστες κινήσεις και μέγιστη ακρίβεια.

Κάνεις δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο!

 Είναι μια δυνατότητα που πολλοί, ίσως, δεν γνωρίζουν! Το tablet μπορεί να «επικοινωνήσει» με το αυτοκίνητο μέσω της θύρας OBD η οποία άρχισε να παρέχεται σε όλα τα μοντέλα από τη δεκαετία του 90, και μέσω εφαρμογών που μπορείς να κατεβάσεις, το tablet σου γίνεται άριστο εργαλείο ελέγχου.

Όλα τα δεδομένα που μπορεί να δώσει το αυτοκίνητό σου μέσω των διαθέσιμων αισθητήρων που έχει, όπως ταχύτητα, θερμοκρασία και διάφορες πιέσεις εμφανίζονται στην οθόνη σου και σε κρατούν ενήμερο σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε θες να παρακολουθήσεις.


Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ