Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

GLOW.GR - A modern lifestyle destination

Οι Εκδόσεις Νάστα, με γνώμονα την αισθητική και τη φιλοσοφία του καταξιωμένου περιοδικού GLOW, προχωρούν δυναμικά στη digital εποχή δημιουργώντας το up to date website GLOW.GR

Ελκυστικό, πρωτοποριακό, δυναμικό, με πλούσιο και ενημερωμένο content και μοντέρνα αισθητική, το GLOW.GR προσκαλεί σε μία νέα online εμπειρία, γύρω από τον σύγχρονο
τρόπο ζωής.

Το GLOW.GR είναι ο νέος, μοντέρνος digital προορισμός που ερευνά, δημιουργεί τάσεις, προτείνει ιδέες για ένα σύγχρονο quality living, παρουσιάζει νέα και συνεντεύξεις ανθρώπων που δημιουργούν και ταράζουν τα νερά στην εγχώρια και παγκόσμια σκηνή και προβάλλει γεγονότα που ξεχωρίζουν, πάντα με το γνώριμο στίγμα της υψηλής αισθητικής και του προσεκτικά επιλεγμένου περιεχομένου.

Ένα ιδιαίτερο μείγμα που προσφέρει δυναμική και προοδευτική ματιά στο χώρο της μόδας, του πολιτισμού και των τεχνών, του design και της ομορφιάς, πάντα με στραμμένο ενδιαφέρον και στον ελληνικό δημιουργικό παλμό.

Ταυτόχρονα, εστιάζοντας στο σύγχρονο προφίλ της Θεσσαλονίκης, το GLOW.GR αναδεικνύει καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες,δυναμικά projects και την agenda της πόλης.

«Με φρέσκια, μοντέρνα και απόλυτα GLOW διάθεση και αισθητική, σας παρουσιάζουμε τον νέο μας online προορισμό. Ελάτε μαζί μας να ανακαλύψετε τον κόσμο μας, στο καινούριο μας site www.glow.gr»!

Ελεονώρα Κανάκη, Chief Creative Director

«Στη νέα εποχή του www.glow.gr, η εμπειρία στον χώρο των περιοδικών, η αγάπη για το περιεχόμενο, οι φρέσκιες ιδέες και η μοντέρνα προσέγγιση καθοδηγούν τα βήματα της ομάδας».

Εύη Καλλίνη, Editor-In-Chief

THE TEAM
Digital Publisher Nανώ Κουγιουμτζόγλου
Chief Creative Director Ελεονώρα Κανάκη
Editor-at-Large Σταυρούλα Κλειδαριά
Editor-in-Chief Εύη Καλλίνη
Fashion Editor Αλίκη Σιάμκουρη
Features Editor Αριστοτέλης Σπηλιωτόπουλος
Beauty Editor Αναστασία Καμινιώτη
Lifestyle Editor Μάρα Ταμπάκη
Design & Development Darkpony


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ