Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Κ. Γκιουλέκας: «Προφανώς στο Μαξίμου είναι εντελώς αποκομμένοι από την πραγματικότητα!»

«Τα τρία χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα βούλιαξε στην ύφεση και ο ελληνικός λαός φορτώθηκε με υπέρμετρα και αχρείαστα βάρη προκειμένου να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν το 2014. Και ακόμη δεν είμαστε καν εκεί!», δήλωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας φιλοξενούμενος του Νίκου Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Ο Κ.Γκιουλέκας διευκρίνισε ότι το αφήγημα των κυβερνώντων ότι "κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο" προέρχεται από μία εντελώς αναξιόπιστη κυβέρνηση.

«Επειδή η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι εντελώς αναξιόπιστη και απέτυχε παταγωδώς δεν σημαίνει ότι όλοι είμαστε καταδικασμένοι να αποτύχουμε. Υπάρχει η δυνατότητα από μία αξιόπιστη κυβέρνηση να διαπραγματευθεί και να φέρει τους στόχους με άλλο τρόπο. Όχι με την συνταγή των φοροεπιδρομών και των περικοπών που ακολουθεί αυτή η κυβέρνηση», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:

«Ας μην ξεχνάμε ότι σε δύο μόλις μήνες, με το καλημέρα του 2018, έρχονται νέες περικοπές στο ενιαίο μισθολόγιο, νέες περικοπές στο ΕΚΑΣ, αυξάνονται οι συντελεστές του ΦΠΑ σε 32 νησιά του Αιγαίου, μειώνεται το κονδύλιο για το επίδομα θέρμανσης. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της περήφανης πολιτικής της κυβέρνησης του κ.Τσίπρα!».

Ο Κ.Γκιουλέκας συζητώντας για την τρίτη αξιολόγηση λίγο αργότερα στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΤ με την δημοσιογράφο Μαρία Γεωργίου τόνισε ότι «ανησυχώ όταν ακούω τον κ.Τσίπρα να τάζει παροχές. Έως σήμερα, όσες φορές αυτή η κυβέρνηση υποσχέθηκε παροχές τις μετέτρεψε σε δυσβάσταχτα βάρη για τους Έλληνες πολίτες.

Προφανώς στο Μαξίμου είναι εντελώς αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Πως είναι δυνατόν να μιλούν για έξοδο από τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2018, όταν το 4ο μνημόνιο το οποίο ψήφισαν οι σημερινοί κυβερνώντες δεσμεύει την χώρα για διάστημα πολύ μεγαλύτερο από την θητεία της σημερινής κυβέρνησης και περιλαμβάνει νέα περικοπή συντάξεων το 2019 και μείωση του αφορολογήτου το 2020;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ