Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Οπαδός μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί εν ώρα αγώνα στους παίκτες της ομάδας του

Στη Ligue 2 της Αγγλίας (στη Δ' κατηγορία)) αγωνίζεται πλέον η Κόβεντρι, μια ομάδα που οι φίλαθλοι την έχουν συνηθίσει πολύ πιο ψηλά στο βρετανικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Οι «γαλάζιοι» δεν διανύουν την καλύτερη εποχή του συλλόγου, όπως αποδεικνύει και το πρωτάθλημα που αγωνίζονται, αλλά ούτε εκεί τα καταφέρνουν και τόσο καλά.

Η Κόβεντρι έχει δύο σερί ήττες, τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη και γύρω στα 350 λεπτά να σημειώσει γκολ. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τη Φόρεστ Γκριν, το οποίο είχε «βαλσαμώσει» στο 0-1 από το 29ο λεπτό, ένας αγανακτισμένος οπαδός της ομάδας μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και για μερικά δευτερόλεπτα κυνήγαγε την μπάλα ως άλλος ποδοσφαιριστής.

Αυτό δημιούργησε -όπως είναι φυσιολογικό- απορία στους παίκτες των δύο ομάδων, που σταμάτησαν για λίγο το παιχνίδι. Τότε, ο συγκεκριμένος άνδρας βρήκε την ευκαιρία να τα πει για λίγο και σε έντονο ύφος με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, προφανώς θέλοντας να τους εκδηλώσει την αγανάκτησή του για την κακή εικόνα που βγάζουν στα τελευταία παιχνίδια.

Αφού έκανε αυτό που ήθελε, στη συνέχεια επέστρεψε προς τις εξέδρες, από όπου οι άνθρωποι ασφαλείας τον οδήγησαν εκτός γηπέδου.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ