Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ομελέτα με πατάτες και φέτα

Γρήγορο πιάτο που θα σας γεμίσει ενέργεια

Υλικά για 2 άτομα
  • 3 αυγά
  • Μισή πατάτα
  • 50 γραμμάρια φέτα
  • 2 φέτες τυρί κασέρι
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Σπάτε τα αυγά, αλατοπιπερώνετε και τα χτυπάτε με ένα πιρούνι. Κόβετε σε λεπτές φέτες τη πατάτα και μετά σε μικρά κυβάκια και τα τηγανίζετε.
Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτετε τα αυγά, ανακατεύετε ελαφρά και αφήνετε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
Γυρνάτε από την άλλη πλευρά την ομελέτα προσθέτετε τριμμένη φέτα, κασέρι και ψήνετε για άλλα 2 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ