Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Τσίπρας πέρασε κάτω από τον πήχη στις Η.Π.Α.»

«Παρόλο που έχουμε αυτήν την Κυβέρνηση, η χώρα μας είναι ένας παράγοντας σταθερότητας στην ευρύτερη ταραγμένη περιοχή. Η  επίσκεψη αυτή του κ. Τσίπρα έγινε σε μια χρονική συγκυρία, όπου οι σχέσεις των Η.Π.Α. με την Τουρκία είναι κάκιστες.
Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μια ημέρα πριν τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Τράμπ, έκανε μια δήλωση, όπου στην ουσία, ήρθαμε και σταθήκαμε αρωγοί και κοντά σε μια προσπάθεια ούτως ώστε ο κ. Τσίπρας, σε αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον, να πετύχει ότι καλύτερο μπορούσε. Όμως, ο κ. Τσίπρας, πέρασε σε αυτό το ταξίδι, για μια ακόμη φορά, κάτω από τον πήχη».

Αυτό τόνισε ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δτημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και στην εκπομπή «Ακραίως». Και πρόσθεσε: «Δεν είδαμε τον κ. Τσίπρα να αναφέρεται και να ακούμε τις θέσεις μας, για τα εθνικά θέματα. Υπήρξε συζήτηση για το Κυπριακό; Υπήρξε συζήτηση για τα ελληνοτουρκικά; Υπήρξε συζήτηση για το θέμα των Σκοπίων; Τίποτα, σιωπή. Ακούσαμε γενικά για επενδύσεις, όμως για ποιες επενδύσεις μπορούμε να μιλάμε  όταν ο πρωθυπουργός  δεν συνοδεύεται, σε αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι, από ούτε έναν επιχειρηματία; Επίσης, δεν ακούσαμε τίποτα για τα ζητήματα της ομογένειάς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ