Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου μετά το «στοματικό σεξ» Άγγλων

Σάλος έχει ξεσπάσει για τη φωτογραφία νεαρού ζευγαριού με το γαμπριάτικο «κοστούμι» και το νυφικό, που ερωτοτροπούσε πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.

Αρχικά, το… γαμήλιο στοματικό σεξ παρουσίασε πρώτο ένα ζευγάρι από την Ολλανδία και στη συνέχεια οι Βρετανοί που παντρεύτηκαν πολιτικά στο νησί της Ρόδου, στις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού ανέβηκαν στην προσωπική σελίδα της νύφης Carly Lunn στις 5 Οκτωβρίου και ο βρετανικός Τύπος «αλίευσε» την επίμαχη φωτογραφία.



Το θέμα που δημοσιεύτηκε στη Mirror προκάλεσε πολλά και ποικίλα σχόλια, ενώ έκανε και πάνω από 680 share στα κοινωνικά δίκτυα.

Στα σχόλια υπάρχουν αρκετοί που κατηγορούν το ζευγάρι ότι αντέγραψε τους Ολλανδούς, άλλοι αναρωτιούνται αν θα κρατήσει ο γάμος τους... και υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να τους απαγορεύσει να ξαναπατήσουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η «δημοκρατική», ο πολιτικός γάμος τελέστηκε από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λίνδου κ. Γιώργο Ελευθερίου στις 25 Σεπτεμβρίου, ο οποίος μετά την τελετή αποχώρησε, το ζευγάρι όμως παρέμεινε προκειμένου να βγάλει τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες. Ανάμεσα στις αναμνηστικές φωτογραφίες του ζευγαριού με τους συγγενείς και τους φίλους, είναι κι εκείνη που η νύφη φέρεται να κάνει στοματικό έρωτα στον γαμπρό στο πίσω μέρος του μοναστηριού, η δημοσιοποίηση της οποίας προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργος Ελευθερίου, μετά τον θόρυβο που προκάλεσε το δημοσίευμα της «Sun» και της «Mirror» επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διακοπεί η τέλεση πολιτικών γάμων στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.
Παρέμβαση του Μητροπολίτη

Τελικά ο Μητροπόλίτης Ρόδου έδωσε εντολή να σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.

«Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου, προσθέτοντας ότι ειδυλλιακά μέρη για γάμους έχει και άλλα η Λίνδος.

Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας, η οποία απαθανάτιζε νεαρό ζευγάρι από την Αγγλία, μετά την τέλεση πολιτικού γάμου, να ερωτοτροπεί πίσω από το μοναστήρι.

Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.

«Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι. Γιατί θέλουν φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;» αναρωτήθηκε ο Μητροπολίτης Ρόδου.
Πώς ξεκίνησε η μόδα με το στοματικό σεξ μετά το γάμο

Τη μόδα ξεκίνησε ένα ζευγάρι από την Ολλανδία που ζήτησε από τον εμβρόντητο φωτογράφο κάποιες εικόνες πιο... προκλητικές.

Πέρα από τη σκηνή στο δάσος, το ζευγάρι απαθανατίστηκε να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο και κόσμησε το άλμπουμ του με σκηνές απείρου σεξουαλικού κάλλους.

Ήταν η φωτογραφία με την προσομοίωση του στοματικού σεξ αυτή που επιλέχθηκε ωστόσο από τους νεόνυμφους για να στολίσει το εξώφυλλο του άλμπουμ τους, θέλοντας προφανώς να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Και την έκαναν!



Όσο για τον φωτογράφο Michael Klooster, που έσπευσε να ανεβάσει το ενσταντανέ στο Facebook του, υπεραμύνθηκε της απόφασης του ζεύγους, λέγοντάς μας πως δεν ζούμε πια στο… 1996!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ