Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

To Samsung Galaxy S9 δεν αποκλείεται να έρθει τον Ιανουάριο

Νέες πληροφορίες θέλουν το Samsung Galaxy S9 να κάνει την εμφάνισή του τον Ιανουάριο, νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν.

Η νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S9, εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στον Ιανουάριο, καθώς οι φήμες αναφέρουν ότι τα OLED πάνελ της οθόνης του έχουν προγραμματιστεί για αποστολή τον Νοέμβριο, προκειμένου να είναι έτοιμα όλα για την έναρξη της παραγωγής τον Ιανουάριο.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το Samsung Galaxy S8, σύμφωνα με το The Investor, η παρουσίαση του οποίου έγινε τον Απρίλιο και οι αποστολές των πάνελ της οθόνης έγιναν τον Ιανουάριο. Συνήθως, τα πάνελ της οθόνης είναι εκείνα τα στοιχεία που προηγούνται όλων των υπολοίπων στη διαδικασία προετοιμασίας της παραγωγής ενός νέου smartphone.

Με βάση αυτή τη συλλογιστική, το Samsung Galaxy S9 θα μπορούσε να κάνει την έναρξη της εμπορικής του πορείας στα μέσα Φεβρουαρίου του 2018, δεδομένου ότι όλα τα επιμέρους στοιχεία του τεχνολογικού του εξοπλισμού θα είναι έτοιμα στα τέλη του 2017.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, υπάρχει το project με την κωδική ονομασία Star, υπό τη σκέπη του οποίου προχωρά η προετοιμασία για το Samsung Galaxy S9. H επικείμενη παρουσίαση του iPhone 8 φαίνεται να είναι ένας από τους λόγους που φέρνουν πιο νωρίς την παρουσίαση του Samsung Galaxy S9.


pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ