Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

The Voice: Οι 4 κριτές πήραν τις θέσεις τους - Φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα

Οι Blind Auditionς ξεκίνησαν. Το λαμπρό stage του “The Voice of Greece” του ΣΚΑΪ υποδέχθηκε χθες τους πρώτους υποψήφιους.

Τα φώτα άναψαν, τα μικρόφωνα πήραν «φωτιά» και οι κριτές πήραν τις θέσεις τους στις κόκκινες καρέκλες.

Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου όπου φιλοξενεί το Voice κατακλύστηκε από νωρίς από θεατές αλλά και από τους νέους τραγουδιστές για να κάνουν τις πρόβες τους.

Άγχος, αγωνία, γέλια, συγκίνηση εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή του “The Voice of Greece” στο πρώτο γύρισμα.
Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους;

Ποιοι από αυτούς θα καταφέρουν να γυρίσουν την καρέκλα;

Οι τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν και πάλι ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.

Χαρούμενοι και δεμένοι σαν μία όμορφη παρέα μόλις η σκηνή αδειάζει, αλλά και παράλληλα έτοιμοι ο καθένας για τον εαυτό του να διεκδικήσει την καλύτερη φωνή. Τα πειράγματα αλλά και οι ...σκληρές διεκδικήσεις δεν σταματούν ποτέ.
Δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε σε αυτό τον κύκλο ιδιαίτερα ανανεωμένος στιλιστικά. Διαφορετικός, από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην περσινή σεζόν, αλλά πάντα το ίδιο λαμπερός και όμορφος.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης με τον δικό του μοναδικό τρόπο ήταν έτοιμος να διαχειριστεί την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των παικτών αλλά και των φίλων- οικογενειών τους, και να τους κάνει να χαλαρώνουν με το εξαιρετικό του χιούμορ.

Στα backstage η γλυκιά και λαμπερή Λάουρα Νάργες, που είναι και η πιο καινούρια της παρέας και μπορούσε να αισθανθεί ακόμη περισσότερο την αγωνία των υποψηφίων.

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται για δεύτερη χρονιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ