Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

O Θάνος Ολύμπιος live στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου (Δευτέρα 11/9)

Μία από τις τελευταίες καλοκαιρινές συναυλίες του επί αθηναϊκού εδάφους πρόκειται να πραγματοποιήσει ο χαρισματικός ερμηνευτής Θάνος Ολύμπιος τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, υπό την συνοδεία 5 μελούς ορχήστρας.
Την συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαλατσίου «Παρέα με τ΄ αστέρια» και η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό.

Ο Θάνος Ολύμπιος θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία παρουσιάζοντας τα νέα του τραγούδια που του εμπιστεύθηκε πρόσφατα ο κορυφαίος στιχουργός Μάνος Ελευθερίου, αλλά και τραγούδια από τον 3ο του περσινό δίσκο με καινούριες συνθέσεις του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α. που έγινε πλατινένιος.

Επίσης θα ερμηνεύσει αγαπημένα διαχρονικά έντεχνα & λαïκά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών όπως των Μ.Θεοδωράκη, Μ.Χατζιδάκι, Γ.Σπανού, Γ.Χατζηνάσιου κ.α. αλλά και τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών όπως των: Π.Θαλασσινού, Ορφ.Περίδη, Γ.Ανδρέου, Πυξ Λαξ κ.α.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα Έναρξης: 20:30
Δήμος Γαλατσίου, Θέατρο Άλσους Βεΐκου (Λεωφόρος Βεΐκου 192)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ