Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Πανικός στον ΣΚΑΪ για το Nomads - Αλλαγές με τουρκική εντολή

Συναγερμός τις τελευταίες ώρες στο κανάλι του Φαλήρου καθώς οι εντολές που έρχονται από την Τουρκία επιβάλλουν κινητοποίηση και… αλλαγές.

Ενώ λοιπόν ο ΣΚΑΪ σε συνεννόηση με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής είχαν προγραμματίσει να βγάλουν το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» την επόμενη Κυριακή (08.10.2017) και το «Voice» να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη (04.102017), η εντολή από την Τουρκία τους αναγκάζει να κάνουν αλλαγές και μάλιστα… χωρίς να σηκώνουν αντίρρηση!

Έτσι λοιπόν το «Ταλέντο» θα κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή 1 Οκτωβρίου και θα παίξει και τη Δευτέρα ενώ το «Voice» θα ξεκινήσει την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και θα προβληθεί και Τετάρτη και Πέμπτη!

Το Nomads είναι η αιτία

Όπως καταλαβαίνετε ο λόγος της «τούρκικης εντολής» είναι ότι τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει το «Nomads» και ο Τούρκος παραγωγός δεν θέλει να αφήσει το κανάλι του Αμαρουσίου να κερδίσει τηλεθέαση οπότε αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα στον προγραμματισμό του σταθμού.

Είναι σαφές ότι στην τούρκικη εταιρεία τους έπιασε πανικός φοβούμενοι πως δεν θα επιβιώσουν στη μάχη της τηλεθέασης με το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και επιβάλλουν βιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι η κάκιστη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης του άλλου project της τούρκικης εταιρείας, του «My style rocks», έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο πανικό και προβλέπεται σύντομα να σκάσουν στο Φάληρο κι άλλες…εντολές!


Γρηγόης Μελάς
στο newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ